Guest-post – De 1 aprilie cel mai tare e când nu crezi, deşi e adevărat…

Acum 3 ani de zile m-am trezit de dimineaţă, m-am îmbrăcat, parfumat etc. şi-am plecat spre facultate. În staţia de autobuz de la Sandu Aldea  se discuta c-ar fi grevă. „Ha! Sigur că da…şi marmota…” – ăsta a fost primul meu gând.

Dar autobuzul întârzia să apară… aşa că am intrat repede pe Twitter, să văd dacă scrie pe undeva ceva de o presupusă grevă în Bucureşti de 1 aprilie 2010!

Partea nasoală abia avea să vină: chiar era grevă. K Şi mai nasol era că taxiurile erau toate ocupate, la numerele de telefon pe care le ştiam eu nu răspundea nimeni, era un haos general. Iar eu trebuia musai să ajung în Romană, ca să prezint un proiect la care muncisem mult.

Până la urmă am convins-o pe o tipă să împărţim un taxi şi-am ajuns în timp util.

De altfel, păcăleli majore de 1 aprilie n-am primit. În fiecare an încearcă căte unul/altul/alta să-mi vândă câte o gogoaşă, dar nu prea a ţinut până acum. Încă aştept s-o păţesc serios cândva.

PS: una dintre cele mai tari păcăleli: în 1994, un post american a anunţat la radio că toţi cei care îşi vor tatua “Coca Cola” pe corp vor primi un discount de 10 % pe viaţă pentru orice produs cu acest logo. Nu cred că vreau să aflu câţi au făcut asta. 🙂

 

Elena, bloggeriţă biciclistă

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – De 1 aprilie cel mai tare e când nu crezi, deşi e adevărat…

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !