Guest-post – Crăciunul și PRăjituriada de la FJSC

Bună tuturor! Eu sunt Roxana și mă bucur că am ocazia să scriu acest guest post, este chiar primul pe care îl fac și vreau să-i mulțumesc cu această ocazie lui Emil. Mulțumeeesc!

Eu mi-am făcut de curând blog…adică de vreo lună, mă pasionează hairstyling-ul și scriu despre asta. Mai am multe de învățat și în ceea ce înseamnă hairstyling dar și în blogging. Sunt la început, dar pe parcurs o să învăț mai multe. Timpul le rezolvă pe toate. Să revenim la Crăciun.

Pentru că a mai trecut un an și iar vin săbătorile și iar o să mâncăm până o să dăm pe afară, eu și cu colegii mei de la Jurnalism ne-am gândit ca înainte de vacanța propriu-zisă să facem o serbare, să-i spunem așa. Cu colinde, prăjituri, brad..exact ca atunci când eram și noi mai mici, doar fără părinți. Să mai mâncăm puțin, ca să avem ce da jos la vară. Noi am numit-o PRăjituriada pentru că suntem la specializarea relații publice, un mic joc de cuvinte..de fapt un cuvânt. V-ați dat seama, da?

Ideea a fost ca fiecare din noi să aducem într-o zi la facultate ceva dulce, preferabil homemade, dar putea să fie și cumpărat, nu se supăra nimeni. Pentru că nu vom fi toți în București de sărbători, ne-am gândit să organizăm o mică petrecere pentru a celebra Crăciunul și ultimul nostru an împreună, deși nu suntem noi foarte uniți.

Am fost surpinsă cât de bine a ieșit totul și cât de bine ne-am distrat și am mâncat! Printre bunătăți s-au numărat checuri, brioșe, tiramisu, tort de biscuiți, mini tarte cu fructe, fursecuri, cake pops, snickers de casă, bomboane de ciocolată… am avut până și un ren și o Crăciuniță. A venit și Grinch spre final, deghizat într-un profesor cu mustața fluturând de nervi, dar asta nu ne-a stricat buna dispoziție. Am ascultat colinde la laptop și după ce ne-am îndopat cu de toate ne-am filmat când am cântat: ”Domn, domn, să-nălțăm!” Fotografiile și filmulețul le găsiți pe blog, dacă sunteți curioși cum am petrecut. Dar vă sugerez să aveți grijă că pozele sunt ispititoare! :)) Și dacă tot eram acolo și m-a rugat frumos, i-am făcut și Danei o împletitură  frumoasă.

Prăjiturile și fursecurile care ne-au rămas le-am împărțit prin facultate, adică pe la etajul 6, am mers pe la studenți, prieteni, bibliotecare, portar și chiar și la secretarele pe care toată lumea le urăște. Le-am făcut ziua un pic mai dulce, sper. Că și așa sunt acre de fiecare dată când te duci acolo.

Nu știu dacă m-a cuprins spiritul Crăciunului sau e doar de la ciocolată, dar pot să spun că ieri a fost cea mai frumoasă zi pe care am petrecut-o la FJSC. Și nu exagerez.

Eu sunt optimistă de fel și îmi place la nebunie Crăciunul, deși știu că mulți veți spune că totul a devenit comercial, este o mare afacere etc. Știu. Dar îmi place atât de tare și mă binedispune atât de mult încât nu mă mai gândesc la asta.

Și sub influența zahărului pe care îl am acum în sânge pot spune: la FJSC chiar nu e rău uneori.

One thought on “Guest-post – Crăciunul și PRăjituriada de la FJSC

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !