Guest-post – Crăciunul ăsta e pentru mame!

Bună ziua cititori Minunați! Crăciun fericit!
Eu sunt Luciana Corlan . Acest Crăciun are să fie taaare fain. Sunt aici, la București, cu tata și fratele. Nu am mers la Motru pentru că aceasta este varianta mai comodă financiar. Plus că vecinii de aici nu sunt SRI în miniatură!
O să fie al treilea Crăciun fără mama, care este în Spania, al treilea în care eu sunt femeia în casă, și trebuie să trag de familie să aflu ce trebuie gătit, să gândesc masa și apoi să o prepar, și să mai și strâng pe ici, pe colo. Este foarte obositor! Admir mamele din lumea întreagă pentru că fac față cu zâmbetul pe buze. Am parte de ajutor, desigur! Dar una este să faci câte ceva prin casă, și alta este să dirijezi „Operațiunea Moșul” prin exemplul propriu. Dacă aș avea și copii de ținut în frâu, aș lua-o razna!
Așa că toate gândurile mele bune se îndreaptă spre mamele care citesc acest blog. Sper, dragele mele, să fiți la fel de narcisiste precum posesorul acestui blog. Aveți tot dreptul să fiți așa! Meritați să fiți așa! Nu este ușor să bați la o prăjitură în timp ce alta se coace, iar pe aragaz fierb sarmale într-o parte și piftii în alta, mașina de spălat merge, iar budinca stă să se răcească puțin. Însă voi, mamele, faceți totul să pară incredibil de simplu!
Sper din inimă că aveți o familie care vă apreciază și vă merită. Și sper că Moșul nu o să vă uite! La mine a venit Moș BlogalInitiative  .

Comments

comments

One thought on “Guest-post – Crăciunul ăsta e pentru mame!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !