Guest-post – Concursuri blogosferice

ACEST GUEST DESPRE CONCURSURI APARE CU 2 ORE INAINTE DE PRIMUL CONCURS ORGANIZAT DE BLOGUL MEU! NIMIC NU ESTE INTAMPLATOR!

 

Gazda acestui articol este Emil Calinescu si ii multumesc pentru amabilitate. Oastepetele si cel care a redactat articolul sunt eu, Buculesei Stefan Silviu de pe buculesei.eu.

Am sa vorbesc in cateva randuri despre concursurile blogosferice.

In prima fraza vreau sa spun ca aceste concursuri sunt o rampa de lansare a unui blog. Acum depinde ce premiu este pus la bataie si cat de motivati sunt cititorii de a participa la concursuri. Oricum au fost si cred ca vor ramane concursurile blogosferice un factor important pentru a intra in randul bloggerilor si pentru a te face mai cunoscut.

Din punctual meu de vedere un concurs trebuie gandit bine, trebuie ca premiul sa fie cat de cat consistent, sa motivezi persoanele interesate sa se inscrie. Nu poti face un concurs in care oferi ca premiu un euro… Garantez ca se inscrie doar o persoana sau poate nimeni.. Ca particip si nu castig nimic e echivalent cu particip pentru o bomboana… Asta a fost un exemplu banal. Trebuie cateva cunostiinte in marketing ca un concurs sa aiba un success pe deplin.

Eu particip rar la concursuri pentru ca … stiu ca nu sunt indeajuns de priceput sa castig concursul pentru cel mai bun articol. Decat sa umplu blogul cu diferite linkuri catre sponsorul concursului mai bine prefer sa nu particip la concurs… Daca particip si nu castig nimic ce am rezolvat? Am pus inca un link catre un site si astfel participand la diferite concursuri se formeaza ferma de link-uri.

Mie personal imi plac concursurile care au un premiu garantat pentru fiecare participant. Fie el un ceas, fie un stick 4 GB, fie un tricou, macar ma aleg cu ceva pe urma acelui concurs.

Articolul sfarseste aici…

Va astept cu mare drag si pe la mine cu un Guest-Post .

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – Concursuri blogosferice

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !