Guest-post – Capcana

Am fost ieri la film cu Raluca Uluiteanu. O stiam cinefila, stiam ca participa constant la concursurile Laurei si am zis sa fac o fapta buna. Din acest motiv am decis s-o iau cu mine la film. Si am aplicat aceeasi metoda ca si data trecuta, la filmul despre Bin Laden: i-am dat ei spatiu pe blog sa scrie despre film. Ce a iesit va las sa descoperiti in continuare. ENJOY:

Intotdeauna un parinte va face totul pentru copilul sau, ca acesta sa fie bine. Isi risca chiar propria sa viata, daca este nevoie.

John Matthews (Dwayne Johnson) este un om de afaceri in constructii, si este parinte. Are un baiat din prima casatorie, si o fetita din actuala casatorie.

Intr-o zi il suna fosta sotie, spunandu-i ca baiatul lor este arestat si acuzat de trafic de droguri de catre procuratura. Singura sansa sa scape cu o pedeapsa mai mica, de pana la 2 ani, este sa toarne un traficant pe care il cunoaste sau sa insceneze unui coleg care mai consuma droguri ceva asemanator, asa cum i-a facut lui prietenul sau bun.

Dar baiatul ne da o lectie de viata, o lectie de respect si curaj. Nu vrea sa faca asa ceva, nu isi tradeaza colegii. Jason, fiul lui John Matthews, vroia doar sa incerce drogurile cu prietena lui; in niciun caz sa le vanda mai departe.

Atunci tatal sau face un pact cu procuratura, porneste o misiune sub acoperire si trebuie sa le aduca banii din vanzarea drogurilor si cel putin un traficat din cartel, si baiatul este liber. Misiunea sa este insa foarte periculoasa, regulile acesteia se pot schimba oricand pe durata misiunii. John trebuie sa transporte banii inafara tarii, in Mexic, de unde se stie ca nimeni nu se mai intoarce. Cartelul inlocuieste transporter-ul dupa fiecare astfel de misiune.

Filmul este inspirat din fapte reale.

Mi-a placut povestea. Si mi-a placut Dwayne Johnson in rolul tatalui care isi risca viata pentru fiul sau. Plus de asta el era de acolo din poveste, era acel personaj – potential traficant.
Este un film bun, o poveste care impresioneaza si o actiune care te captiveaza de la inceput pana la final.

In final, o singura precizare mai am de facut: filmul e distribuit de Ro Image 2000 si a fost vazut la Cinema City Sun Plazza.

Salutari CINEFILE tuturor si ii multumesc Ralucai pentru articol ­čÖé

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – Capcana

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !