Guest-post – Ce face acest buton?

Salutare. Mă cheamă Cristi şi sunt autorul blogului Faildude. Acesta e primul meu guest-post la Emil şi vreau să-i mulţumesc că mi-a acceptat articolul.

Titlul e defapt întrebarea ce mi-a venit în cap ultima oară când am intrat în toaleta unui restaurant şi am văzut ceea ce pare că se întâmplă oriunde. Mai pe scurt apa nu era doar apă simplă, nu era transparentă aşa cum ar trebui ci era de un galben palid. Adică era amestecată cu ceva chestie numită .. pişat, cel mai probabil aparţinând unui ţăran obişnuit să se pişe în fundul curţii, după casă sau la chestia aia făcută din bălegar de muscă căruia îi spune WC cică.

Mereu m-am mirat cum se miră unii când vin de la pişătoare, verzi la faţă şi cu stomacul întors pe dos şi spun că: „bă ce pute acolo”. Păi normal că pute mă! Iar cum ştiu să dau cele mai bune explicaţii la cele mai stupide întrebări, am să dau şi acum câteva exemple exact după cum îmi imaginez eu ce e în capul altora:

  • Butonul folosit să tragi apa e greu de utilizat. Cum apar zi de zi noi modele de orice, aşa fac şi butoanele astea. Care mai de care mai şmechere. Unele trebuie să le ridici, altele să apeşi, să învârţi … în scurt timp cred că va trebui să dansezi lângă ele. Iar dacă nu merge din prima, nu te mai chinui şi pleci.
  • Unii ajung prea beţi sau .. altcumva la toaletă încât cred că aia e o tehnologie extraterestră şi că dacă folosesc chestia rotundă se va întâmpla ceva grav. Deci preferă să nu se atingă de buton.
  • Alţii ţin atât de mult la igiena personală încât nu se îndură nici măcar cu vârful degetului să tragă apă. Că doar ce mă .. pun eu mâna unde a pus altu mâna dupa ce a pus mâna cine ştie unde? Deşi nu se gândesc că în cele mai multe cazuri există o altă chestie lângă, numită chiuvetă, unde te poţi clăti măcar.
  • Şi sper că ultimul motiv să fie cât mai departe de adevăr, defapt vreau să cred că nu există aşa persoane. Iar acum zic de cei ce nu trag apa DELOC. Nu că ar avea vreo treabă cu ce am enumerat mai sus, doar că aşa sunt ei. Iar acasă o aşteaptă pe mă-sa să facă asta. Poate nu .. însă sigur sunt şi oameni aşa.

Acuma zic eu că ar fi normal să vin şi cu ceva metode de a rezolva împuţiciunea, nu? Astea sunt şi mai tâmpite, dar sigur ar fi eficiente dacă cineva le-ar pune în practică.

  • O ţigară oferită gratis dacă tragi apa. Ar trebui să fie un fel de mecanism pe senzori, că altfel ar trage ăştia apa non stop. Ceva simplu … dacă simte pişat în WC, când tragi apa să iasă de undeva o ţigară.
  • Să fie un angajat cât muntele ce are grijă ca oricine intră să apese butonul magic. Iar dacă nu faci asta … bătaie! Nu ar fi prea omenesc, însă unii chiar merită.
  • O tipă hot ce te aşteaptă la ieşirea din baie şi îţi dă un pupic când îţi faci treaba cum trebuie. Asta ar fi totuşi periculos, pentru că dacă ajung românii beţi o crăcesc de nu se vede sau e posibil să faci rost de o răceală nasoală sau alte prostii transmise prin chestii simple gen pup pe obraz (cred).
  • Un semn imens pe care scrie „Trage apa după ce termini, altfel te voi urmări, te voi găsi şi te voi omorî în chinuri groaznice”
  • Iar ultimul lucru, împins cât se poate de mult la extrem, e ca un savant nebun să creeze o anumită substanţă ce atunci când vrei să părăseşti baia îţi ajunge la creier şi te transformă în Dee Dee .. sora ţăcănită a lui Dexter. Atunci sigur nu vrei mai avea scăpare! Trebuie însă calculată bine doza, altfel vei rămâne acolo pe vecie.

Soluţii extreme pentru o ţară de nebuni!

După cum ar spune şi gazda: Salutări blogosferice tuturor şi vă aştept şi la mine pe blog cu un guest-post!

One thought on “Guest-post – Ce face acest buton?

  1. n-ar strica o inventie noua, si anume, un mechanism care sa permita deschiderea usii ptr. a parasi toaleta, doar daca s-a tras apa si s-a lasat curat. 😉

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !