Guest post – Onoarea de a scrie pe un blog preferat.

Bună. Sunt Carla şi trec direct la subiect. Astăzi voi aborda o temă  foarte favorabilă mie şi mai exact: ”Onoarea de a scrie pe blogurile preferate”. De ce îmi este una favorabilă? Pentru că am trecut şi încă trec prin asta.

Ca un început ţin neapărat să precizez că e o diferenţă mare între a scrie pe un blog oarecare şi a scrie pe un blog preferat. Ce face ca asta să conteze? Ei bine..TOTUL.

Prin onoarea de a scrie pe un blog favorit acorzi în primul rând respect persoanei căruia îi postezi pe blog dar nu în ultimul rând ţie, şi aste e important pentru că ai mereu ceva nou de învăţat de la cei din jurul tău şi reuseşti să te formezi ca persoană.

Atunci când  tu ai ocazia să scrii pe un blog pe care îl urmăreşti de ceva timp şi care îţi captează atenţia în toate formele posibile, lucrurile încep să conteze sub mai multe aspecte:

Să incepem totuşi cu punctele forte:

  1. Eşti mai devotat
  2. Ai mai mult chef.
  3. Eşti mândru de tine.
  4. Ai mult entuziasm.
  5. Îţi stârneşte încrederea în sine.
  6. Interesul este mult mai mare de a scrie decât deobicei.
  7. Îţi dă speranţă.
  8. Îţi face ziua mai bună.
  9. Ţi se dovedeşte că poţi să faci ceea ce vrei.
  10. Te face să te bazezi pe tine.

Punctele mai puţin forte contează şi ele, dar atunci când faci ceea ce îţi place,  acestea pur şi simplu se compensează şi nu işi mai au rostul.

Ca în inchere aş vrea să vă zic că e ok să fiţi mândrii de voi, atata timp cât vă ştiţi limitele şi valorile, deci gândiţi-vă bine la ce vreţi şi începeţi chiar de azi să vă interesaţi să scrieţi şi voi pe blogurile pe care le admiraţi. Aş mai preciza că sunt şi eu mândră să scriu acum aici şi îi multumesc lui Emil pentru această oportunitate. Sa ne citim în continuare cu zâmbete!

Comments

comments

3 thoughts on “Guest post – Onoarea de a scrie pe un blog preferat.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !