Guest-post – Audi masina visului tau la pret avantajos

In fiecare an, vara e o perioadă liniștită, cu gandul la vacanță, la soare și relaxare. Simți asta imediat cum incepe perioada concediilor. Orașul parcă se eliberează, zgomotul parcă nu mai e la fel de intens și, privind pe geamul din birou, timpul pare că și-a pierdut din repezimea trecerii. Atunci este momentul cel mai potrivit sa iei masina si sa pornesti spre cautarea unui loc de odihna mult visat.

Audi pret mereu avantajos.

Impreuna cu un automobil Audi poti incepe drumul spre noi realizari si aspiratii, fiindca Audi se integreaza impecabil in universul automobilelor, venind in intampinarea clientului cu o gama diversificata de modele si cu preturi avantajoase. Compania Audi pune un mare accent pe serviciile postvanzare și vad in achiziția unui model de Audi mult mai mult decat un contract de vanzare-cumpărare, pentru ca preturile pentru Audi sunt pentru toate buzunarele, desigur in functie de masina si modelul dorit.

Compania Audi de renume mondial, fondata în 1910 de August Horch, de-a lungul timpului a realizat o gama diversificata de automobile cu design-uri pe toate gusturile. Multi oameni stiu ca cele patru inele din logo simbolizeaza cele patru masini germane, care, impreuna, au dat viața pentru lume gigantei Companii Audi.

Automobilele companiei Audi au demonstrat numeroase inovații și realizări privind procesul tehnologic, cum ar transmisia Quattro, dar si au marcat apariția unei noi etape în dezvoltarea sa de curse de automobile, în special, dar si în general.

Nu putem lasa deoparte motorul diesel high-tech, cu injecție directă de carburant (cunoscut sub denumirea TDI), și adaptabila „caseta” de schimbare, care presupune utilizarea a mai multor moduri de conducere, sau a „cutie” cu dublu ambreiaj.

În arena mondiala a automobilelor, principalul concurent al produselor Audi este compania Renault, Reugeot și BMW. Oponenții monitorizeaza îndeaproape realizarea celor „patru inele”, și mașinile Audi nu „trec” nevăzute în evenimentele cum ar fi DTM si campionatul american de curse „Le cursa”. Liderii pe piata internationala sunt considerate autoturismele de serie Audi R8 și R10, precum și modelele echipate cu motorul FSI.

Directorul Audi Motosports Wolfgang Ullrich afirma ca „Castigul de la Le Mans, este o mare realizare pentru Audi, acesta fiind acum prima marca, ce a obtinut victoria cu un vehicul hibrid – si chiar în primul tur, ca si pana acum cu doua alte tehnologii, şi ajungand cu ambele R18 masini quattro e-tron pe primele două locuri de top. Aceasta a fost o realizare de exceptie a intregii echipe, de asemenea avand suport tehnic de dezvoltare de la Audi, lucrand mereu indeaproape cu oamenii care sunt în curs de dezvoltare a masinilor noastre viitoare. „

Astazi, compania Audi, parte a concernului VW, este una dintre favoritele marci pentru industria auto mondială. In decursul la mai multi ani de evolutie pe piata, autoturismelor Audi li se atribuie concepte cum ar fi fiabilitatea, excelenta, confort, stabilitate, etc.

2 thoughts on “Guest-post – Audi masina visului tau la pret avantajos

  1. Sunt excelente ca masini din orice punct de vedere: stabile, flexibile pe orice tip de sofer, puternice daca vrei ceva puternic, luxoase as spune chiar.

  2. Cât ai luat pe articol? Tare curios sunt să văd cu cât ai fost plătit pe articolu’ ăsta plin de greşeli …

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !