Guest-post – About time – Era si timpul

Saptamana aceasta n-am putut ajunge la filmul About time – Era si timpul, asa ca am facut un mic concurs in urma caruia mi-am ales reprezentantul. Daca-n alte dati am trimis persoane pe care le cunosc (si in majoritatea cazurilor bloggeri), de data asta am trimis o persoana care nu a mai avut treaba cu lumea bloggingului si pe care n-am cunoscut-o niciodata. Numele ei: Carmen Elena Ungureanu. Ce a iesit va las sa descoperiti singuri:

About Time – Era si timpul este o comedie romantica in care il regasim ca actor principal pe Tim (Bill Nighy) , un tanar care incearca sa isi faca viitorul mai bun schimbandu-si trecutul. Dupa petrecerea de Anul Nou Tim afla de la tatal lui ca el si generatiile anterioare ale barbatilor din familie au posibilitatea de a calatori in timp, dar nu pentru a schimba istoria, ci anumite intamplari din viata lui. Tanarul este neincrezator si crede ca este o gluma pana in momentul in care pune in aplicare sfaturile tatalui sau si incepe a face modificari in comportamentul sau pentru a-si indeplini dorinta, aceea de a avea o prietena. El constata ca desi incearca sa calatoreasca in timp pentru a o face pe Charlotte,prima sa iubire sa se indragosteasca de el, nu reuseste acest lucru, astfel ca ranit si dezamagit pleaca din Cornwell la Londra pentru a deveni avocat. Aici el o intalneste pe Mary (Rachel McAdams), o fata frumoasa dar mult prea neincrezatoare, dar un incident nefericit din calatoria sa in trecut face ca cei doi sa nu se fi intalnit niciodata, astfel ca dupa ce calatoreste de mai multe ori in timp reuseste sa cucereasca inima fetei.

Pe masura ce viata lui neobisnuita continua, Tim realizeaza ca darul care il detine are unele limitari si anumite fapte pot avea repercursiuni. Cel mai important lucru este sa iti faci viata frumoasa, alaturi de oameni care sa te faca fericit, iar pentru acest lucru nu este nevoie sa revii in trecut pentru a schimba viitorul.

Detalii tehnice: About time – Era si timpul este in cinematografe incepand de vineri, 20 septembrie, si este distribuit de Ro Image 2000. Vizionare placuta.

Comments

comments

2 thoughts on “Guest-post – About time – Era si timpul

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !