Guest post – A venit iar Crăciunul

“Când neaua începe să cadă

Şi-argint se cerne peste noi

Veniţi să ne-amintim că-i iarnă

Şi Moş Crăciun vine la noi…”

 

Crăciunul… A venit iar Crăciunul… Ce sărbătoare frumoasă!!! Culmea este sărbătoarea ce îmi aduce cei mai mulţi vizitatori pe blog, în fiecare an.

În această perioadă mi se perindă în minte amintirile copilăriei, vremea în care credeam în miracole, vremea în care timpul era o noţiune inexistentă… Această perioadă este una foarte importantă pentru familia mea, iar în fiecare an încercăm să respectăm tradiţiile. E perioada bucuriei, a veseliei. Doar S-a născut Iisus! Împodobim bradul ascultând şi cântând colinde, iar de ceva vreme îmi aduc aminte de vremea când veneam îngheţată, dar extrem de încântată de la colindat. Eram foarte mândră de câţi covrigi, biscuiţi, mere şi nuci adunam. Dar parcă a trecut atât de mult timp…

În familia mea, atmosfera Sărbătorilor Crăciunului se simte de ceva vreme. Mama (care este şi autoarea versurilor de mai sus), educatoare fiind îşi pregăteşte din timp serbarea de Crăciun şi iată că astfel şi noi pe lângă ea ne bucurăm de frumuseţea iernii. Elevii mei îşi decorează clasele, îşi pregătesc programele pentru serbări, dar parcă cea mai mare dorinţă se citeşte clar în privirile lor… Se roagă neîncetat să ningă… să ningă, să tot ningă, să vină vacanţa şi să meargă la săniuş… Anul acesta, Moşul le-a împlinit dorinţele.

Şi ca să vedeţi ce înseamnă pentru mine Sărbătoarea Crăciunului, vă invit să vizualizaţi filmul pe care l-am creat în urmă cu 2 ani şi în care am încercat să transpun în imagini povestea Naşterii Domnului.

Vă urez „Sărbători Fericite” şi sper că în acest an Moş Crăciun să fie mai darnic cu noi toţi, să ne aducă mai multă fericire, sănătate, iubire şi linişte!!!

Să fiţi iubiţi,

Iulia Radu

Comments

comments

2 thoughts on “Guest post – A venit iar Crăciunul

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !