Grupuri facebook

Este o expresie: cand n-ai ce face, faci unul sau mai multe grupuri facebook. Eu cica ma plictisesc grav, asa ca facui nu unul, ci 2 grupuri.

Sa le prezint zic:

1. Grupul guest-posturilor .Demult imi venise in cap ideea, dar a fost creat si la insistentele Luciannei . Aici sunt admise doar:

– articolele guest-post (fie scrise de altii la TINE pe blog, fie scrise de TINE la altii pe blog);
– articolele DESPRE guest-posting;
– invitatiile la guesting pe blogul tau, cu prezentarea blogului, inclusiv a paginii de fb a blogului daca se doreste.

2. Grupul lepselor blogosferice . Asta e mai recent (mai tanar cu cateva zile). Aici e clar ce se vor posta:

– lepse;
– articole despre lepse.

Care este utilitatea acestor grupuri? Pai dupa mine lumea simte nevoia de grupuri tematice. Sunt atatea grupuri de blogging pe facebook si in toate se intampla acelasi lucru: lumea isi prezinta marfa. Se simte nevoia nisarii. De asemenea, am simtit ca este de datoria mea sa fac un grup facebook al guest-posturilor, atata timp cat sunt unul dintre promotorii guestingului.

Inchei cu invitatia de a va inscrie in cele 2 grupuri 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Comments

comments

7 thoughts on “Grupuri facebook

  1. Pai te astept sa scrii la mine pe blog. Te semnezi (ori la inceput ori la sfarsit) si scrii despre ce vrei tu. De preferat nu politica. Si trimiti pe mail articolul, exact cu link-urile dorite de tine. iar eu il programez 🙂

  2. Sincer, nu ma prea atrag grupurile de pe Facebook. Un loc in care majoritatea userilor isi plaseaza linkuri, desi nu fac subiectul discutiilor.De curand am renuntat la cateva dintre ele … includ aici si Blogoganduri.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !