Grudge Match: Faceţi pariurile

Va era dor de Silvester Stallone? Va era dor de Stallone in ringul de box? Ori poate va era dor de Robert de Niro, un actor de calibru care in ultima vreme joaca doar roluri de senior in comedii? Ori, cine stie, va era dor de Robert de Niro in ringul de box? Toate aceste incrediente le aveti in Grudge Match: Faceţi pariurile.

Doi fosti rivali, care de-a lungul carierei au fost fata-n fata doar de 2 ori, au hotarat, dupa 30 de ani, sa revina in ringul de box pentru a transa duelul incheiat nedecis (fiecare invinsese o data). Ei insa au imbatranit, s-au ingrasat ori au alte probleme fizice, insa meciul trebuie sa aiba loc indiferent de obstacole. Rezultatul final nici nu conteaza, important este ca meciul sa se dispute, iar rivalitatea sa fie transata odata pentru totdeauna 🙂 Cine va fi invingator si cine nu veti descoperi singuri. Pana la meciul decisiv insa veti savura pregatirile pe care cei 2 le fac, pregatiri presarate cu glume, ironii ori chiar injurii. In „duelul” celor doi mai erau insa elemente care fac ca rivalitatea sa treaca dincolo de granitele luptei sportive.

Recunosc: ma dusesem fara asteptari prea mari la vizionarea Grudge Match: Faceţi pariurile. Filmul a reusit sa ma surprinda placut. Trei motive, pe scurt de tot:
1. Desi subiectul este aparent banal, m-au surprins cei 2 mari actori jucandu-si impecabil roluri. Un subiect banal poate fi transformat intr-un film de succes de niste actori foarte buni.

2. Glumele nu sunt deloc unele rasuflate, ori poate timpul care a trecut de la ultimele filme de top cu meciuri de box creeaza aceasta senzatie. Oricum, filmul pare extrem de fresh, chiar daca actorii principali sunt trecuti de 60 de ani.
3. Ma asteptam sa repete foarte multe glume din Last Vegas, o alta comedie de varsta a III-a aparuta acum cateva saptamani. N-a fost sa fie, lucru care m-a bucurat enorm.

Per total, Grudge Match: Faceţi pariurile este o comedie foarte reusita, cu 2 actori de top care reusesc sa scoata din banal un subiect aparent neinteresant.

Avand in vedere ca Grudge Match: Faceţi pariurile a fost printre primele filme vazute pe 2014, pot spune ca am inceput anul cu dreptul din punct de vedere cinematografic.

Acum detaliile tehnice: Grudge Match: Faceţi pariurile este incepand de astazi in cinematografe, fiind distribuit de MediaPro Distribution. Vizionare placuta si salutari CINEFILE tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Grudge Match: Faceţi pariurile

  1. Ok, reținut, o să încerc să am încredere. Nu aveam din motive de DeNiro, în ultima perioadă a jucat execrabil în filme care cu greu pot fi socotite comedioare. Dar…dacă zici tu că e bine, așa o fi, merg pe mâna ta de data asta.

  2. Pingback: Grudge Match: Faceţi pariurileBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !