Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2

Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2 este continuarea filmului Grown Ups din 2010, cu Adam Sandler in rol principal. In America a avut succes un succes nebun in primul weekend, ma astept sa fie asa si la noi. Si in multe alte tari.

Despre acest film nu pot fi spuse foarte multe. Este tipul de film care incepe cu o scena super-funny, direct si fara avertisment, si se incheie la fel de zgomotos. Din acest motiv nu ai timp sa respiri, sa digeri glumele ori sa mananci popcorn (da, va sfatuiesc sa nu va luati, s-ar putea la un moment dat sa inghiti cateva boabe din cauza vreunei scene de ras isteric).

Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2 este insa tipul de film gustat de public dar facut praf de critici. Cateva opinii „relevante” puteti citi pe BlogDeCinema. In America critici dadusera cu el de pamant grav, insa spectatorii, in „prostia” lor, s-au incapatanat sa mearga la cinema si sa dea banii pe el. Adam Sandler in sine este tipul de actor pe care ori il iubesti, ori il urasti. Criticii il urasc (am impresia ca e ceva personal, serios; a fost campion la Zmeure de aur anul trecut), insa publicul il iubeste. Fiti atenti aici cum statea situatia prin 2010 (Veti da de prima parte a Grown Ups). Critici spun ca filmul e facut de prosti pentru prosti, iar publicul parca le face in ciuda.

Legat de asta, imi pusesem la un moment dat problema: criticii pentru cine scriu acele cronici? Daca ei fac praf un film iar filmul face vanzare, criticii pentru ce mai exista? Serios.

Per total, Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2 este „Adam Sandler style”. Mie unul mi s-a parut mai bun ca primul, asta insemnand mai comic si mai dinamic. In sala s-a ras de la inceput pana la final, niste zambete discrete schitand pana si cei mai in varsta dintre jurnalisti. Si ca sa nu ziceti ca sunt singurul care apreciaza acest film, va dau si articolul scris de sora Ralucai. Da domne, exista pe lumea asta persoane care-l considera pe Adam Sandler actorul preferat. Sa le fie rusine zic.

Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2 este adus in Romania de InterCom film si este de maine in cinematografe. Va invit cu drag sa va duceti pentru ca eu sa am ocazia sa dedic cifrele tuturor criticilor de film de la noi si de peste tot.

Salutari CINEFILE tuturor!

ps: Imediat dupa Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2 postasem pe facebook urmatorul mesaj:

Am aflat de ce bloggeritele de filme nu apreciaza comediile spumoase: li se strica machiajul de la atata ras (cu lacrimi). Ele ies din sala de cinema, se uita in oglinda si apoi noteaza filmul. Rezultatul il vedeti singuri pe blogurile cinefile „cunoscute” ‪#‎numazic‬

Am fost uimit insa sa vad cati baieti gandesc la fel. Oare si ei se machiaza?

Comments

comments

2 thoughts on “Grown Ups 2 – Oameni mari si fara minte 2

  1. Pingback: Premierele săptămânii în România (26 iulie – 1 august 2013) « Cinefilul de Serviciu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !