De la altii: Greseli si aspecte intalnite in aplicarea foliilor auto

De la altii: Greseli si aspecte intalnite in aplicarea foliilor auto 

 

In aceasta era a internetului, toate operatiunile de design se realizeaza si se implementeaza cu o mult mai mare usurinta, chiar si in domeniul colantarii auto. Insa pe langa alegerea unor folii auto de calitate, precum cele de la Pin, ca si utilizatori, mai trebuie sa tinem cont de anumite aspecte. Sa urmarim in randurile urmatoare ale acestui scurt articol cateva greseli si aspecte pe care e bine sa le luam in calcul, in acest segment.

  • Prea multe lucruri de spus, intr-un timp atat de scurt! Chiar daca infolierea auto are o rata buna de raspuns, prea multe design-uri de acest tip dau pur si simplu prea multe informatii. Prea multe servicii prezentate, prea multe sloganuri, intr-un spatiu prea mic, prea multe culori vor face imposibila lecturarea lor. Solutia e usoara: pastreaza lucrurile simple; folia auto e ca si un mare afis, pe roti. Iar pe un astfel de banner privesti doar pentru cateva secunde. Altfel, nu mai este eficient.
  • Imagini din online. Pe internet poti sa gasesti o multime de fotografii si ilustratii, pe care poate vrei sa le transpui pe aceste folii auto. Problema este insa ca foarte adesea acestea au o rezolutie si o calitate foarte scazuta. Pe monitor poate arata bine, insa pe folie, pe masina, nu prea; vei vedea doar o masa mare de pixeli. Sfatul e acesta: alege imagini cu rezolutii mari, de cel putin 12 megapixeli. Verifica acest lucru cu atentie pentru a nu avea surprize neplacute.
  • Nu pot citi ce scrie! Din nou, daca ai prea multe de spus, s-ar putea ca in final, pe aceste folii auto sa nu se mai poata citi nimic. Exista doua cauze principale: fie s-au ales culori care sunt slab contrastante pentru fonturi si fundal; fie s-au aplicat designuri mici, pe o folie perforata.

Asadar, inainte de a face aceste operatiuni este recomandat sa ne documentam, sa abordam fiecare etapa cu maxima seriozitate, fara a ne grabi. De asemenea, cumpararea unor folii auto profesionale este absolut necesara! Gaseste astfel de folii auto aici.

 

 

Comments

comments

One thought on “De la altii: Greseli si aspecte intalnite in aplicarea foliilor auto

  1. Pingback: De la altii: Greseli si aspecte intalnite in aplicarea foliilor autoBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !