De la altii: Granit in casa ta!

Granit in casa ta!

 

Granitul este un material unic pe care multi dintre noi il avem in casele noastre sub forma de placi decorative. Este un material foarte rezistent, imun la zgarieturi si la caldura. Poti sa asezi pe un blat de granit o farfurie sau o oala fierbinte fara nicio grija. In plus, design-ul granitului este unul uimitor, nu este monoton, si te surprinde la fiecare colt. Poate sa iti faca bucataria sau baia, si nu numai, un loc uimitor. Diferite modele de placi de granit gasesti la Fabi – vezi oferta de pe site.

Daca nu esti convins ca merita sa ai granit in casa ta, uite cateva lucruri uimitoare despre el:

  • granitul este unul din cele mai dure substante din lume. De fapt, singura substanta mai dura decat granitul este diamantul. Acesta este unul din motivele pentru care este un material atata de cautat pentru blaturi de bucatarie, este durabil, si poti taia direct pe el fara probleme.
  • granitul vine in mai multe culori, datorita mineralelor si compozitiei din roci. Culorile trec de la roz la negru sau gri. Granitul este uimitor si pentru ca fiecare placa in sine este unica, nu exista doua placi la fel, astfel un blat de granit are un look special
  • granitul este unul din cele mai comune minerale din lume, cele mai abundente zone fiind in Brazilia, India, Spania sau Statele Unite.
  • Granitul este si nu este radioactiv. Este un material in sine radioactiv, pentru ca este o piatra naturala, insa nivelul de radioctivitate este atat de mic incat nu ofera nici un risc pentru noi.
  • inca din Egiptul Antic granitul a fost folosit in diverse structuri, nu doar pentru decorare.
  • cataratorii iubesc granitul, dar din alte motive decat oamenii obisnuiti, este o piatra foarte rezistenta, astfel sunt sanse mici ca o bucata sa se rupa in timpul unei catarari.

Granitul poate sa iti faca bucataria sa arate uimitor, poate sa ofera un luciu anume casei tale, si cel mai important iti ofera un lucru unic, da, mai sunt si alte blaturi de granit in lume, dar nici unul nu va fi ca al tau!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !