God Bless America

Incep sa ma deprime filmele proaste, facute pe baza unor idei bune. Acum e vorba de God Bless America ,dar si IN TIME , si multe altele, pot fi invocate. Nu inteleg: de ce filmele care ar putea, intr-un fel sau altul, sa fie originale, sunt atat de prost realizate? Incep sa inteleg regizorii care preiau idei vechi si le pun in aplicare.

Nu va povestesc filmul, nu sunt bun la cronici si consider ca strica farmecul filmului in multe cazuri. Spun doar ca-mi pare supra-estimat.

Altfel, daca stii cum sa te uiti la el, ai ce invata din film. E tipul de film din care poti invata lucruri rele, dar si lucruri bune. Si da, tipul de film prost realizat incat pierzi esenta lui. V-am aiurit de tot? Uitati-va la el si lasati aici o parere ­čÖé

Salutari cinefile tuturor ­čÖé

Comments

comments

3 thoughts on “God Bless America

  1. Ideea din god bless america e geniala, absolut geniala. Si filmul e foarte bine realizat, dupa parerea mea. Mai ales ca nu a avut cine stie ce actori. Oricum, actorii s-au descurcat foarte bine. Na, acu’ fiecare cu parerea lui..

  2. la asa un film nu ma uit nici daca ma plateste cineva. mi-e de ajuns titlul :))…ca sa stiu ca-mi pierd timpul.

  3. @Scubidibu: de fapt titlul nu e chiar cum crezi tu.

    @Andrei: Nu sunt de acord cu faptul ca e bine realizat. Dimpotriva. Presimt ca undeva, candva, cineva va face un alt film, cu actori mari, care „va rupe topurile”. Ideea e insa geniala ­čÖé

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !