Genti online

Faptul ca femeile au mania / obsesia cumparaturilor e un lucru deja stiut. Fie ca vorbim de haine, de incaltaminte, de genti ori de cosmetice, toate necesita bani. Si timp. Iar daca urmeaza sa te duci pe la o nunta, e clar ca femeia trebuie sa aiba totul nou. Cum ar putea sa mearga cu geanta pe care i-o stie tot cartierul/orasul/satul? Este ceva imposibil.

Iar daca e vorba de genti, e clar ca ele trebuie sa fie cat mai diferite: ca si culoare, ca si dimensiuni, ca si material. Oricat de buna si de scumpa ar fi o geanta de piele, la nunta nu merge. Trebuie sa fie una plic, stralucitoare, sa se asorteze cu pantofii/cizmele si sa fie noua. Si de preferat, de firma.

Acum vorbesc pentru barbati: nu-i asa ca v-ati dori sa nu mai pierdeti timpul prin magazine, gasind geanta perfecta? Banii tot se vor duce (eventual pe una inutila), macar cu timpul sa ramaneti. Solutia este simpla: genti online .

Spre deosebire de haine (ori de incaltari), la genti mergeti la sigur. Nu exista „nu ma incape” ori „nu e buna”. Faptul ca dupa ce a fost luata donsoarei (ori doamnei) nu-i mai place este altceva. Este de altfel ceva firesc, doar vorbim despre femei. Oricum, nu este vina magazinului online. Este vina … firii umane.

Daca tot sunt la moda magazinele online, eu zic sa incercati si pe cele de genti. Par cele mai sigure dintre toate 🙂

Salutari BLOGOSFERICE tuturor 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !