Ganduri de bine unui necunoscut. Sunt un hot. Articole pe banda.

Salutare din nou,

Soarta a decis ca eu sa fiu acum la Slatina. Nu de bine, ci de rau: maine merg la o inmormantare. Nu despre asta vreau sa scriu acum.

Ci despre o surpriza. Sa zicem placuta(desi avand in vedere contextul nu prea pot vedea ceva … placut). Asadar, am plecat in graba din Bucuresti, fara sa am timp sa iau nici macar toate cele necesare. Iar la partea virtuala pregatirea presupunea scrierea unor articole. De ce trebuiau scrise? Pai ca sa nu fie blogul gol. Cititorii nu trebuie sa sufere si ei, nu?

Asa ca am scris 3 articole(cum ar zice Adi Despot : 3 in … mea): cel aparut deja cu recomandarile, unul apare la 00 (o amintire muzicala) si unul duminica la prima ora. Este chiar un record: 3 articole in vreo … 20 de minute ! Desi cele de maine si poimaine sunt cu adevarat … scurte! Si desi acum am net, nu le voi modifica. Ca principiu nu modific articolul deja scris, decat eventual un update.

Am net am zis? Pai am! Nu ma intrebati de la cine, ca nu stiu. Nici nu vreau sa ma uit :)) Am laptop (unul al mamei mele), pe care-l luasem la noi fara sa stim exact la ce-l vom utiliza. Il deschisai azi si imediat suna telefonul. Convorbirea dureaza 10 min. Cand revin laptopul, dastept de felul lui, gasise net, era cu adevarat pregatit.

Acum nu ca as vrea sa aflu cine e. Doar ca vreau sa-i transmit gandurile mele bune. Mi-a inseninat cat de cat ziua, care altfel e una proasta. Oltenii se pare ca-s darnici: au net la liber, fara parola fara nimic (apropo, mi-e teama si sa-i dau restart…poate a II-a oara nu se mai conecteaza).

Mai e ceva de zis? Momentan nu.

Salutari OLTENESTI tuturor ­čÖé

ps: Oare pot intra la puscarie pentru … piratare de semnal & stuff? Dragi hateri si dusmani, eu zic sa puneti mana repede sa ma reclamati. Cine stie …

Comments

comments

3 thoughts on “Ganduri de bine unui necunoscut. Sunt un hot. Articole pe banda.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !