Gala Super-Blog 2012

Dupa cum stiti, ieri a avut loc gala Super-Blog 2012. Din motive ce tin exclusiv de mine (si de starea mea) dupa piesa de teatru am refuzat sa mai merg in Club. ma rog, aproape niciodata nu am stare de mers in club. Trecem peste.

Sa va povestesc insa intreaga aventura. Prima oara zic sa merg mai devreme. Deh, am eu pitici pe creier ca nu-mi plac intarziatii. Si bonus: vreau sa „simt” atmosfera . Nu mergi doar pentru gala, mergi si pentru socializare. Locatia era NH Hotel, undeva pe Mircea Voda. Aflu apoi ca zona respectiva se cheama … cartierul evreiesc (despre el mai incolo, am de zis si despre asta cate ceva; nu, nu e de rau). Ideea era ca trebuia sa cobor din 104 la Mircea Voda.

Ma urc io in autobuz. Si gasesc loc doar cu spatele. Asa cum urasc eu, dar deh. De data asta nu-mi luasem mp3-ul cu castile, deci aveam urechile libere. Si era ff aglomerat. La un moment dat urmeaza statia … BIBLIOTECA NATIONALA! Tresar: asta nu e in programul meu. O fi INAINTE sau DUPA Mircea Voda? Surpriza: e IN LOC DE! Da, statia Mircea Voda se cheama acum BIBLIOTECA NATIONALA. Nu stiu de cat timp, poate o fi mai demult. Dar acum am avut nevoie.

Cobor repede, ajung la locul cu pricina. Nu era mai nimeni. Ma sunase Daniel Botea, el ajunsese deja, se cazase. Da, cei din provincie au fost cazati. Ma duc eu la etaj, mi se spune ca nu e nimeni, ca pot sta pe scaune, dar mai bine sa ma duc la parter. Ma duc eu acolo si astept sa ne strangem. Si vin pe rand: Andrew, Spanac, coboara si Daniel. Era gasca completa (3 olteni si un cioban). Apropo de Spanac: e foarte nemultumit ca toata lumea zice ca SPANACUL E VARZA. Cica am preluat-o de la Chinezu. E partial adevarat: toata lumea stia cat de varza e, doar ca aveam nevoie de o confirmare.

Ulterior, in sala, ajung si LUcianna Si Kathy reprezentand BlogEvent. S-au asezat fix langa mine. Si incepe gala.

Gala a fost mai misto decat ma asteptam. Sincer. Au strigat sponsorii, a vorbit fiecare reprezentant al sponsorilor (sau ma rog, cei care erau reprezentati acolo), iar apoi a fost strigat fiecare blogger in parte. Fiecare dintre noi s-a simtit important. Cel putin la fel de important ca sponsorii. A fost o atmosfera marfa, cu adevarat de gala. Pe bune. E adevarat, poate fi imbunatatit SUper-Blogul, ca orice lucru de altfel, dar chiar si asa e foarte misto. Gala de anul acesta m-a convins sa particip si la anul. Si voi incerca sa conving si alti bloggeri sa participe. Da, imi creez singur concurenta. Dar locul 59 e mai valoros cand sunt 120 de participanti decat atunci cand sunt 60 de participanti. Ma rog, cand sunt 60 de participanti locul 59 poate fi considerat o tragedie :))

Despre cartier, hotel si piesa de teatru intr-un articol viitor.

Nu inchei fara sa pomenesc si de ceilalti 2 bloggeri cu care am fost, intre gala si piesa de teatru, la o pizza: Otilia Pintiloaie (era sa-i zic, manelistic, Otilia de la Bacau) si Laurentiu Iancu („celebrul ochi al ratiunii). Saraca Otilia, FU pedepsita sa stea intre 2 olteni la piesa de teatru (eu si Daniel). Ea radea, parea ca n-o deranjeaza. Insa cine stie ce va scrie la ea pe blog despre noi (apropo, SI TACEREA E UN RASPUNS :)) ). Altfel, serios vorbind, pare o fata buna si care are simtul umorului.

Despre blogul ei doar o singura remarca am de facut: titlul NEGRU PE ALB nu se potriveste unui blog atat de colorat, unde scrisul este ALB , iar fondul este… GRI. Nu am avut timp sa citesc ce scrie pe el, dar l-am deschis pentru a-i da link-ul. Sper sa fie si blogul cu la fel de mult simt al umorului precum patroana lui.

Acum gata, am terminat ce aveam de zis despre Gala Super-Blog 2012. Revin cu un articol „Evreiesc” despre eveniment.

Salutari SUPER-BLOGOSFERICE tuturor!

ps: Cred ca-s primul care scrie despre Gala Super-Blog 2012. Asta inseamna ca toti ceilalti imi vor da linkul meu, nu? 😀

8 thoughts on “Gala Super-Blog 2012

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !