Future of Media 2014

Future of Media 2014

 

 

Cu o mica intarziere, scriu concluziile personale de la Future of Media 2014. Pe scurt, 5 concluzii despre aceasta ultima conferinta a anului:

1. Fiind ULTIMA conferinta a anului, ma asteptam ca atmosfera sa fie de vacanta. Nu a fost asa, bloggerii prezenti avand extrem de multa energie. E drept, conferinta a durat doar pana la ora 15, dar nu a parut deloc una de vacanta.

2. Una dintre informatiile care mi-a atras atentia: online-ul este un spatiu care castiga credibilitate, dar care nu este deloc transparent. Traficul unui site nu este o chestie publica, asa cum este tirajul unui ziar ori audienta unui post. De la Petrisor Obae am aflat asta.

3. Laura Barbu, de la Vodafone, a facut o afirmatie interesanta: daca pana acum avem aplicatie pentru orice, la anul vom avea un video despre orice. Asa va fi, probabil.

4. O idee care tot prinde contur: magneti de frigider personalizati. Am facut cativa la Future of Media 2014, dar pe net pozele inca n-au aparut. Cand vor aparea vi le voi arata si voua.

5. Sa va zic cine ce a scris despre conferinta: Monica Sibisteanu (o moldoveanca extrem de simpatica si energica), Sofia Frunza, Bogdan Daradan. Or mai fi scris si altii, dar dintre cei pe care-i cunosc, doar aici am gasit articole.

Multumiri organizatorilor de la Evensys pentru invitatie si tuturor celor prezenti pentru atmosfera misto de la eveniment. Future of Media 2014 – un nou eveniment reusit organizat de Evensys. Pacat ca n-am avut inspiratie sa pun vreo intrebare inteligenta. La anul… 🙂 Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Future of Media 2014

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !