Frigiderul este depozitarul unor nepretuite amintiri

Frigiderul este depozitarul unor nepretuite amintiri

 

 

Nu stiu cum sa va explic, dar din multe puncte de vedere, sunt turist model. De peste tot trebuie sa am cel putin un magnet. Un nenorocit de magnet, indiferent ca acesta costa 2 lei, 5 lei, 10 lei ori chiar 4 euro. E drept, am fost in Andorra si d-acolo am luat doar vederi. Desi, cumva, imi pare rau: voiam magnet.

In plus, este la moda acum sa faci magneti de frigider la evenimente.

Urmarea: frigiderul a ajuns plin, nu mai am UNDE sa pun alti magneti. Iar unii sunt atat de bine lipiti incat nu se mai pot dezlipi. Cu efort probabil le-as scoate, dar nu imi doresc asta. Si, bonus: am pus magneti si pe margini, chiar daca-s greu vizibili. Pur si simplu nu mai am unde sa-i pun.

Ideea este, insa, alta: frigiderul meu este vechi. FOARTE vechi. De fiecare data imi pun problema: ce ma voi face atunci cand voi fi nevoit sa-l schimb? Nu de mancare mi-e mie, aia este perisabila prin definitie. Ideea e ce ma fac eu cu toti magnetii aia. Si, credeti-ma, magnetii aia INSEAMNA ceva.

E drept, nu toti sunt din excursiile mele, dar asta e un lucru cu atat mai bun. Fiecare vizita la frigider (si cine ma stie isi da seama ca vizitele sunt foarte dese) inseamna vizionarea tuturor acestor magneti. Uneori, cand nu sunt grabit si cand am timp de pierdut, iau ce am de luat din frigider (sa zicem o sticluta cu ceva de baut), ma asez pe scaun si incerc sa-mi reamintesc de unde e fiecare magnet. Pe langa rolul sau clasic, pentru mine Frigiderul este depozitarul unor nepretuite amintiri. Aceste amintiri sunt mai valoroase decat TOT ce este ori ar putea fi in acel frigider.

Din acest motiv, sunt foarte stresat de faptul ca urmatorul frigider pe care-l voi avea nu va tine cat a tinut asta (am unul clasic, de peste 20 ani). Atunci cand am auzit ca cei de la Liebherr au hotarat sa ofere o garantie de 6 ani clientilor care cumpara produse in perioada 15 mai – 31 august 2016, adica pana la sfarsitul verii, m-am bucurat. Din pacate (si o zic serios: DIN PACATE), insa, frigiderul actual nu s-a stricat. Nu stric ceva ce inca functioneaza. Poate-s defect, dar asa gandesc. Insa daca as avea nevoie de frigider fix asta ar fi principalul criteriu: cat are garantie. Vreau sa iau un frigider pe care sa-l tin mult timp, sa nu trebuiasca sa imi mut amintirile prea des. Oh, da, si amintirile astea se tot aduna 🙂

Liebherr Frigidere

Frigiderul este depozitarul unor nepretuite amintiri. Pentru voi nu e asa? 🙂 Salutari NEPRETUITE tuturor si daca mergeti pe undeva, imi puteti aduce un magnetel! 🙂

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !