Fotbalul trebuie sa aiba casa noua

Fotbalul trebuie sa aiba casa noua

 

 

Aud deseori sintagma asta. Am auzit-o cand Liga si-a construit sediu nou, cand federatia si-a construit sediu nou, celebra Casa a Fotbalului. Am auzit-o cand s-au construit stadioane, fie ca vorbim de cel din Bucuresti, cel din Ploiesti ori cel din Cluj.

O aud acum, cand suporterii lui Dinamo cer stadion exclusiv pentru fotbal. Adica fara pista de atletism, pista care face stadionul aproape impracticabil pentru fotbal (tribune departate, degeaba scandeaza suporterii, jucatorii simt fanii departe). 

De ce n-as folosi-o si eu? Virtual vorbind, in cazul meu, fotbalul trebuie sa aiba casa noua.

Acum, problemele sunt fix 3. Aici inca ma informez, ma strofoc. Dar daca si cand le voi rezolva, voi trece la treaba. Asadar:

1. Trebuie hosting nou. Am 3 hostinguri acum, voi avea 4. Un blog de la Namebox il voi muta pe noul hosting (raman doar cu 2 la ei), deci sa vedem ce firma voi alege. Am vreo 5 variante. Astept sa ma decid.

2. Trebuie sa-i gasesc nume. Adica URL. Ca numele se mai schimba, URL-ul rar spre deloc. Asadar, trebuie sa gasesc unul de impact. Aveti la finalul articolului un poll. Va invit sa votati.

3. Trebuie sa gasesc timp. Am nevoie de timp. Mult timp. Si cu asta mai am de lucrat.

Pana atunci astept sa-mi spuneti ce nume sa aleg la noul site. Aveti cateva variante, dar puteti adauga altele. Hai, sa va vad 🙂

Asadar, fotbalul trebuie sa aiba casa noua. Aici parca nu mai imi vine sa scriu, dar idei de articole pe noul blog am o gramada. De exemplu, un articol despre Daum sta in draft de 2 luni. Si trebuie sa le pun in aplicare pe toate, nu? 🙂 Salutari MICROBISTE tuturor!

ps: Fotbalul trebuie sa aiba casa noua, dar daca-i dau un nume exclusiv fotbalistic, voi mai putea eu scrie despre Snooker sau handbal, sporturi la care ma mai uit ocazional? Ori baschet, ca si la ala, cand am timp, ma mai uit? Pe de alta parte, daca il botez cumva de sport general si scriu 80% despre fotbal, nu e cam aiurea? 😕

Comments

comments

One thought on “Fotbalul trebuie sa aiba casa noua

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !