Am fost la Festivalul International al Statuilor Vivante 2016

Am fost la Festivalul International al Statuilor Vivante 2016

 

Incep prin a-mi pune cenusa in cap: din cauza diverselor probleme si treburi, am ratat, pe rand, avanpremiera Arca lui Lenin din 2 mai (data aleasa special), instameet-ul si debutul festivalului, din 16 iunie. Insa vazand programul, am hotarat ca voi merge la spartul targului, pe 19 iunie, in parcul Ior (Alexandru Ioan Cuza). 

Asa au ajuns statuile in Parcul Ior
Asa au ajuns statuile in Parcul Ior

Acum, sa va zic cum sta treaba cu acest festival: sunt 40 de statui vivante, fiecare avand povestea proprie. Povestea este scrisa, dar fiecare statuie are o reprezentatie. Partea interesanta este ca aceste statui nu vorbesc, ele spunandu-si povestea doar prin intermediul gesturilor.

Amiralul Nelson
Amiralul Nelson

Pe parcursul articolului vedeti poze cu cateva dintre statuile din parc. Nu e spoiler, in total sunt 40, iar farmecul este oricum sa le vedeti live, la lucru 🙂

Poza din spectacolul Zidul
Poza din spectacolul Zidul

Acum, in afara de statui, mai sunt si 2 spectacole: Zidul (pe care l-am vazut si despre care voi scrie pe blogul meu teatral, LaTeatru.eu) si Arca lui Lenin, pe care-l voi vedea maine seara.

Spectacolul Zidul
Spectacolul Zidul

Si pentru ca tot v-am zis de instameet, este un concurs si pe Instagram, puteti incarca o poza cu #StatuiVivante, cea mai buna dintre poze urmand a fi premiata. Premiul nu e deloc mic, 50 de euro.

Ingerul Negru
Ingerul Negru

Acum, pentru ca v-am vorbit despre ziua de maine, trebuie sa va spun ca Festivalul International al Statuilor Vivante 2016 se termina maine seara. Daca vreti sa dati de mine, maine la 9 voi fi in parcul Ior (Alexandru Ioan Cuza), sa vad Arca lui Lenin. De data asta, dragi tovarasi, n-o voi mai rata.

Mita biciclista
Mita biciclista

Despre Arca lui Lenin si Zidul voi scrie articole distincte pe blogul teatral.

Politist indian
Politist indian

Despre Festivalul International al Statuilor Vivante 2016 am gasit un clip misto, facut de un vlogger mai bun decat mine. Imi permit sa vi-l pun aici:

Despre Festivalul International al Statuilor Vivante 2016 aflati mai multe detalii pe site-ul oficial al Teatrului Masca. O singura mentiune mai am de facut: intrarea la orice spectacol este libera. Este, de fapt, o plimbare mai culta prin parc. Salutari STATUARE tuturor! 🙂

Comments

comments

One thought on “Am fost la Festivalul International al Statuilor Vivante 2016

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !