Formator de formator

UPDATE: Cursul este la Casa de cultura a studentilor (studentii si cultura…; sau, mai uimitor: EU SI CULTURA) – club preoteasa. Daca cineva doreste sa ma salute ori sa ma injure/bata/scuipe/omoare, sa stie unde sa ma gaseasca. De asemenea, de la ora 19 voi fi la Cinemateca Union, pentru o vizionare cu presa. Despre vizionarea cu presa voi relata miercuri, cand scriu eu despre filme.

In momentul in care voi citit acest articol, eu sunt la curs. Da, unii ar zice ca nu m-am mai saturat de scoala. De cursuri. De tot. Asa o fi.

Acum sunt la un curs de … formator de formator. Sau, cum credeam eu prima oara, formator DEformator. Cand citesti poti interpreta si asa.

Am planuri mari cu acest curs. Nu le zic, sunt top secret. Dar au legatura cu ONG-ul meu.

Legat de asta, imi amintii un banc.

Cica Itic avea niste capre. Care se imbolnavesc ele si incep sa moara. Se duce Itic la inteleptul satului. Ii da inteleptul un tratament. „Revino intr-o saptamana”. Revine Itic intr-o saptamana: INTELEPTULE, ELE TOT MOR. Ii da o licoare. Se intoarce Itic dupa o saptamana: ASTEA TOT MOR. Inteleptul ii da o pastila. Dupa inca o saptamana vine Itic suparat: INTELEPTULE, MI-AU MURIT TOATE CAPRELE. La care inteleptul, calm: PACAT, EU TRATAMENTE MAI AVEAM.

La fel e si cu ideile mele: nu de idei duc lipsa. Ci de timp as putea spune. Idei am tot timpul. Cum ar zice un cantec celebru: am capu’ plin de idei/mai tare ca mp3.

Hai sa va zic si cum aflai de curs. O amica, Ana, ma suna joi. Eu eram la Zimnicea, tocmai coborasem din autocar. Eram printre vacute, cand aflu ca e un curs de formatori GRATIS. Ambele lucruri imi suradeau, si cursul de formator, dar mai ales aspectul ca era gratis. Pacat insa ca nu ma puteam inscrie. Dau eu telefon, zic ca NU POT ACUM, DAR DISEARA PE LA 8 TRIMIT. Trimit eu mailul, reusesc sa ma inscriu.

Partea care-mi place e ca acest curs se adreseaza studentilor. Din acest motiv sunt sanse aproape nule sa intalnesc oameni in varsta, care se uita la ceas si care in pauze vorbesc cu copilul ori cu nevasta. Prefer colegi care vorbesc la telefon, in pauza, despre bauta de diseara. E alta atmosfera.

Articolul este programat. E scris de seara. Voi cititi, eu ma formez. Formator de formator voi fi (asta suna ca „baiat de baiat”).

Salutari FORMATOARE tuturor!

ps: In viitoarea mea calitate de FORMATOR DE FORMATOR, in ce ati vrea sa va formez … vreun doritor cevA?

2 thoughts on “Formator de formator

  1. Pingback: Blogger fara timp

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !