Football Manager 2015

Football Manager 2015

 

 

 

Sunt un impatimit al acestui joc. Football Manager 2015 este un joc d-ala clasic, de-l instalezi pe PC pentru a-l putea juca. Poti da bani pe el sau sa-l iei moca, piratat. Din experienta de anii trecuti va zic ca merita sa-l luati oficial, pe bani, din 3 motive:
– Varianta piratata apare mult dupa. Eu anul asta am jucat varianta beta nu stiu care, adica aproape completa, fara probleme. Iar cariera am continuat-o in versiunea full.
– E plin de erori. FM 2014 era plin de erori.
– Patch-urile se instaleaza automat daca aveti cont pe steam. Piratii sunt in urma cu patch-urile, deci jucati versiuni invechite.

Acum, sa va zic cate ceva despre Football Manager 2015:

– Cei care fac jocul au un stil extrem de interesant: de fiecare data adauga ceva. Niciodata nu fac o revolutie, dar diferentele se vad. De exemplu, daca unul care a jucat FM 2012 joaca acum 2015, fara sa fi jucat 2013 si 2014, va constata niste diferente enorme. Eu, care le-am jucat pe toate, pot spune ca progresul este extrem de lent. Aduc cate ceva in fiecare an. Nu mult, cat sa atraga. Oricum, astfel de jocuri sunt cumparate de fani intai si intai pentru a juca cu noile echipe, cu loturile actualizate.

– Unii antrenori, gen Mourinho, au recunoscut ca se folosesc de baza de date a acestui joc pentru a se uita de jucatori. Daca urmaresti cu atentie anumiti jucatori din FM vei putea vedea corespondentul lor din realitate. E valabil mai ales pentru tineri. Uneori echipe gen Inter sau Barca urmaresc jucatori din Brazilia sau Argentina, aparent necunoscuti. Unul ca mine, care a jucat FM, deja ii stie.

AICI intrati pentru a vedea de unde am luat poza, dar si pentru a vedea 4 tactici ale sale.

– Sunt doua moduri de a juca FM. Ori incepi o cariera si te tot plimbi, ajungand prin 2050 sau mai sus, ori incepi multe cariere. Eu la FM 2013 am tot inceput cariere, ma plictiseam repede de echipe. Acum am decis sa adopt strategia cealalta: am inceput la PSG, primul sezon am castigat campionat, UCL, Cupa Ligii, insa acum merg prost. Daca insa voi fi dat afara voi merge in alta parte. M-o primi cineva. Apropo, ca sa zic pana la capat: sunt si selectionerul Romaniei. Am multe de povestit despre asta.

– Acum puteti seta si ce alte limbi mai stiti. Sunt, mai nou, poliglot. Pot antrena oriunde. Singurul meu sef este banul. Recititi sfaturile date de mine anul trecut.

– N-am inteles cum e cu fair-play-ul financiar, eu cheltui exact cat pot cheltui. Cumva, PSG-ul e plin de bani. Iar eu ii cheltui. Am ce cheltui. Pana cand demiterea ne va desparti #cumarveni

Am mai scris anul trecut un articol. Plus cel deja citat. Acum nu-mi ramane de facut decat sa va urez spor la jucat Football Manager 2015 si astept povestile voastre in casuta de comentarii. In plus, va anunt ca voi scrie un nou articol, despre nationala de fotbal a Romaniei. Asemanarile cu realitatea NU sunt deloc intamplatoare. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!


 

Comments

comments

One thought on “Football Manager 2015

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !