Florarie online

Florile au fost dintotdeauna la mare cautare. Personal nu-mi plac, nu ma incanta sa am camera, casa ori balconul pline de flori, iar ca si cadou mi se pare destul de inutile. Ce-i drept, multe fete pot fi usor impresionate cu un buchet de flori. Ca sa nu mai zic de evenimentele speciale, gen nunti si botezuri, unde florile sunt aproape obligatorii. Adica singura care obliga este traditia… Cine se poate impotrivi acesteia? In continuare o sa vedem cum sta treaba cu conceptul de florarie online.

Pe vremea mea (doamne cat de batraneste suna) florile puteau fi luate din fix 2 locuri:
– De la o florarie, mai ieftina sau mai scumpa, dar florarie. De obicei erau magazine, la parterul unor blocuri (cu C nu cu G), care aveau super-vanzare in zilele-cheie: 1 si 8 martie, inainte sau dupa Paste etc.
– De la tiganci, amplasate si ele in locuri strategice. Nu am avut niciodata un simt estetic prea dezvoltat, asa ca eu niciodata nu-mi dadeam seama de unde este luat un buchet. Cica tigancile ti-l aranjau mai kitchos, asa-mi ziceau multi. Eu nu ma prindeam, mie-mi parea tot un buchet de flori.

Pentru unii era important si ce flori cumperi. Unii cumparau cele mai ieftine flori, altii cumparau, ostentativ, flori scumpe. Pentru mine nici pretul nu era un criteriu, toate erau niste amarate de buchete de flori. Garoafe? Garoafe sa fie! Daca-s cele mai ieftine, de ce nu? Daca de la tiganci le pot lua la jumatate de pret, de ce nu?

Ce-i drept, de multe ori luam teapa cu flori vechi. Unii stiau sa aleaga ale mai proaspete flori, eu de obicei luam la intamplare. Tigancile tindeau sa te pacaleasca cu buchete gata facute, pe care eu, din graba, le luam. Si imi parea ca arata fix la fel ca buchetele pe care ti le faceau pe loc. Tot flori sunt

Acum este (tinde sa devina) la moda sa comanzi flori de la o florarie online. Cea mai celebra dintre ele este floria.ro. Nu sunt eu omul potrivit sa va spuna cum sta treaba cu calitatea, pot spune doar 3 chestii:
1. Cunoscatorii (si mai ales cunoscatoarele) lauda calitatea florilor de la aceasta florarie online.
2. Economia de timp este evidenta, tu comanzi florile pentru data la care trebuie sa ajunga. Poti face o surpriza persoanei dragi, s-o astepte florile la usa (stiti voi, ca-n filme). Ce-i drept, acest lucru se poate intoarce impotriva acelei persoane daca tu esti doar un amant si sotul vede ca nevasta-sa tot primeste flori.
3. Internetul este un jandarm foarte util. Daca o florarie online ar livra flori de-o calitate indoielnica s-ar afla imediat. Teoretic mergi pe incredere, ca nu alegi tu fiecare fir de floare. Practic, in joc este imaginea unei firme, nu imaginea unei tiganci de la marginea drumului. Asa ca, desi poate parea paradoxal pentru unii, este mult mai sigur sa cumperi flori de la o florarie online.

Ah, da, si cica aranjamentele sunt cu totul speciale. Iar transportul gratuit este util in cazul unei cantitati mari de flori, pentru evenimente speciale. Inca un motiv sa apelati la o  florarie online. Salutari INFLORATE tuturor 🙂

One thought on “Florarie online

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !