First Date

First Date

 

Titlul pus in engleza nu este intamplator. Eu l-as fi pus FIRST intalnire, sa reliefez mai bine romengleza care a inceput sa ma exaspereze. Avem smartphone-uri si nu telefoane inteligente, mergem la un date si nu la o intalnire, insa in comportament suntem 100% romani.

Ce specimene poti intalni in cazul unei intalniri fixate pe internet? Pe vremuri era mirc, era chatul ProTv ori Apropo, era YMess, era HI5, acum este facebook. Frumosul si mirobolantul Facebook.

First date poster

De multe ori, dupa ce vad un spectacol de teatru, stau si ma intreb daca nu cumva un astfel de spectacol ar face mai mult decat o sedinta la psiholog sau un curs de dezvoltare personala. Stiti voi, cursurile alea care te fac sa constietizezi chestii evidente, dar pe care tu refuzi, din N motive, sa le vezi.

Da, as recomanda psihologilor sa mearga cu pacientii lor la acest spectacol. As recomanda studentilor la psihologie sa mearga la acest spectacol. As recomanda acest spectacol celor care comunica mai mult pe facebook decat offline.

As recomanda, de asemenea, celor mai in varsta, care nu inteleg ori se fac ca nu inteleg pe cei din generatia tanara. Poate atunci cand vad LA TEATRU aceasta generatie o vor intelege mai bine. Vor rade, vor aplauda si, intr-un final, vor descoperi tanara generatie.

In final, stau si ma intreb: actorii de pe scena au repetat indelung spectacolul sau, pur si simplu, si-au jucat in mod natural rolurile? Nu stiu de ce, dar daca ma gandesc la cei din jurul meu, acestia isi joaca acest rol in mod natural. Zi de zi. Pe scena vietii.

Poster First Date

Iar daca nu sunteti inca pe deplin convinsi sa vedeti First Date la Teatrul In Culise, va mai dau un motiv: 2 din frumoasele fete de la trupa de improvizatie Iele sunt in acest spectacol. Niste actrite extrem de frumoase si talentate. In cazul lor iti doresti ca prima intalnire sa nu fie si ultima 🙂

Nu zic nimic altceva despre First Date. Nici macar poze din spectacol. Va las sa il descoperiti in toata splendoarea lui. Este spectacol invitat InCulise, deci daca sunteti obisnuiti cu spectacolele si trupa de acolo sa stiti ca acesta este ceva diferit. In sensul bun as zice eu, dar asta ramane sa decideti voi. Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

One thought on “First Date

  1. Pingback: First DateBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !