Firma serioasa de hosting. Am implinit 4 saptamani.

Salutare tuturor,

Astazi blogul meu tocmai facu 4 saptamani. Fix acum 4 saptamani, pe 4 iulie 2012, am decis sa fac pasul cel mare si mi-am cumparat domeniu. Despre cat de greu m-am decis asupra firmei am scris in primul meu articol de pe acest blog.

Firma de hosting se numeste ACIPHOSTING si vad ca-si va schimba denumirea cat de curand (NameBox se vor numi) (Si-a schimbat denumirea de ceva ani: Namebox este numele ei). Seriozitatea se vede si din referintele pe care le are pe site-ul numarul unu in domeniu: infohost (site-ul in cauza nu mai exista). Nicio parere negativa.

Iar eu, dupa 4 saptamani la ei, pot sa confirm aceste referinte. Oameni chiar seriosi. Acum sa va povestesc 2 chestii REALE:

1. Cand am luat (demult, acum 4 saptamani) oferta suna asa: cumperi 1 an de zile si ai domeniu .eu sau .info gratis. Pretul era 0.99euro (fara tva) /luna. Am platit 64 de lei si am primit gazduire si domeniu 1 an (d-aia am .eu, altfel poate luam .ro). Nu dupa mult timp apare o noua oferta (INCA VALABILA): daca platesti 2 ani, ai 50% reducere. Practic, suma pe care am platit-o eu acopera plata a 2 ani (ma rog, acum a crescut nitel euro). Deci ratasem oferta. Stiti voi situatiile in care vrei neaparat un produs, il iei din magazin si a doua zi e la promotie. Fix la fel patisem.
Surpriza insa: aflu ca mi s-a prelungit, cadou, hostingul (cu domeniu cu tot) pe 6 luni. Deci acum am pana-n decembrie 2013 (asta daca nu vine sfarsitul lumii). Asta fara sa le cer eu ceva. Chiar imi place ideea: primesti fara sa ceri! Unii zic ca nu se poate, dar se pare ca da, SE POATE!

2. Alt cadou de la ei: 500 de mb gratis! Eu platisem 1gb (atat era in „oferta”) si acum am 1,5gb.

Doua cadouri in 4 saptamani. Pana-n decembrie 2013 mai e… Sunt pregatit sa mai primesc si altele, promit sa nu refuz nimic 🙂

In final, un indemn pentru toata lumea: eu zic ca toti ar trebui sa scriem despre firma noastra de hosting, cu bune si cu rele. SI pe blogurile proprii, si pe acel site, infohostingINFOHOST (infohosting e o firma de hosting, mea culpa). Mi se pare o chestie de bun simt si utila pe viitor. Si in fond, utila si NOUA! Sunt atatia oameni care-si tot schimba firma de hosting anual, trebuie ca aceia sa stie ce sa aleaga IN CUNOSTIINTA DE CAUZA! Asa ca scrie si tu despre firma ta de hosting 🙂 Sa scoatem la lumina firmele serioase si sa dam in gat teparii !

Salutari EUROPENE tuturor!

ps: De picat blogul mi-a picat de 2 ori: prima oara pentru vreo 10 minute (picasera serverele lor cu totul), a doua oara cam 1 minut. Ma rog, a doua oara imi dadea eroare. Vi se pare asta ceva grav? Mie deloc 🙂 In fond, si site-uri mari pica.

10 thoughts on “Firma serioasa de hosting. Am implinit 4 saptamani.

 1. Hmm, ma tenteaza baietii astia. Mai ales ca mie blogul imi pica mai des. E chiar greu sa gasesti o firma de hosting buna si serioasa, se pare ca tu ai avut noroc :))

  1. Buna Andrei,

   Daca doresti sa incerci serviciile noastre, iti putem oferii 30 de zile perioada de testare, iar daca esti multumit ramai la noi. De transferul site-ului tau ne ocupam noi daca alegi sa faci aceasta schimbare.

   Asteptam sa ne contactezi prin email sau la numerele de pe site-ul nostru.

   Cu stima,
   Vasile P.
   Acip Hosting

 2. Norocul ti-l mai si faci cu mana ta. Eu m-am informat inainte. Cum am recomandat acel site, de unde sa te informezi. Acolo-s toate firmele. Am ales deci in cunostiinta de cauza 🙂

  1. Buna Andreea,

   La fel cum i-am scris mai sus la Andrei, daca vrei sa testezi serviciile noastre asteptam un email din partea ta si cu cea mai mare placere iti oferim perioada de test.

   Cu stima,
   Vasile P.

 3. multumesc pentru informatia privind site-ul unde se discuta despre hosting, aveam nevoie de asa ceva, ca sa aleg in cunostinta de cauza, ca ultima data cand am incercat gaduirea proprie am dat-o in bara. Totusi, o corectie, daca imi permiti: site-ul de care vorbesti se numeste infohost. ro, zic aswta pt ca mai e si infohosting.com care e o firma de webhosting pur si simplu, nu de comentarii pe marginea gazduirii de la diversi.

 4. Eu folosesc webhost de la hetnix.ro si nu am probleme. Mai ales ca inainte aveam la despregazduire si pica in draci. De cand m-am mutat la hetnix.ro e totul roz si ok 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !