Filme pe youtube. Senatorul melcilor.

S-a gandit cineva vreodata sa vada filme pe youtube? Nu filmulete de cateva minute. Nici macar scurt-metraje. Ci d-alea lungi de tot.

Filmul vazut zilele trecute (miercuri) a fost Senatorul Melcilor. Cum e link youtube, il pun si aici. Nu incalc nimic: pun pur si simplu un link youtube.

Am tinut neaparat sa vad filmul pentru ca urmeaza sa vad Despre Oameni si Melci. Trebuia sa ma pun in tema (desi nu e efectiv o continuare).

Acum trebuie sa zic inca 2-3 vorbe despre ideea de „filme pe Youtube”. Unii sunt impotriva , altii sunt pro. Eu sunt oarecum neutru.

Sincer, mie, ca si consumator imi convine ideea. Recunosc, nu ar fi corect sa apara pe youtube filme abia lansate. Dar pentru un film din 1995 e o idee buna. Acu’ nu stiu cat de vechi ar trebui sa fie filmele. Habar n-am. Dar dupa un timp ar trebui sa apara pe youtube. Ca si amintire.

Cam atat. Stiu ca e un articol mai scurt ca de obicei, dar asta šŸ™‚ Am comunicat tot ce era de comunicat.

Salutari CINEFILE tuturor šŸ™‚

ps: Mai sunt si alte filme pe youtube ; puteti cauta, veti avea mari surprize.

Comments

comments

4 thoughts on “Filme pe youtube. Senatorul melcilor.

  1. cate minti bolnave au contribuit la o asemenea tampenie. ma mir ca am fost in stare sa-l urmaresc pana la capat.

  2. O adevarata bucurie sa vezi filme pe youtube, nu mai stai sa inchizi zeci de reclame si dupa asta sa mai stai alte 30 minute sa se incarce filmul. Sper sa tina mult faza cu filmele pe youtube.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !