Feromonii

Feromonii, cunoscuti si sub denumirea de hormoni exteriori, sunt grupari chimice care au rolul de a transmite mesaje altor vietuitoare. Sunt intalniti la aproape toate speciile si au rol in comunicare, sunt utili pentru marcarea teritoriului, gasirea hranei si, cel mai adesea, gasirea partenerilor sexuali.

Feromonii umani nu au aroma ori miros, insa sunt suficient de puternici pentru a influenta comportamentul sexual al individizilor. Nu este lectie de anatomie, desi ar putea fi. Este un articol despre un spectacol de teatru. Deci lectia de anatomie ar putea fi, insa nu tinuta de mine.

Un spectacol care are loc … in corpul uman. De ce doi oameni, aparent TOTAL DIFERITI, se atrag? Care este explicatia pentru care acele 2 persoane se plac? FEROMONII!

Marian si Mariana se intalnesc absolut intamplator in parc si se indragostesc. El proaspat iesit din inchisoare, pentru trigamie, ea profesoara de pian. Feromonii ei vs feromonii lui. Feromonii se lupta intre ei. Tu, efectiv, ca persoana, ce rol joci in toata aceasta lupta? Unde te situezi?

Feromonii – un spectacol altfel, un spectacol diferit. O lectie, jumatate hazlie, jumatate serioasa, de anatomie. O lectie de teatru, o lectie de comunicare de cuplu. O lectie de viata. Feromonii – un spectacol de teatru, muzica si dans. Un spectacol in sine.

Feromonii este un spectacol propriu al Teatrului In Culise. Distributia: Stefan Nistor, Paul Alexandru, Ionut Iftimiciuc, Ilona Brezoianu, Ioana Chelmus, Florin Fratila, Alexandru Banciu, Alexandru Minculescu, Cristiana Ionita, Maria Popovici. Un text de Theo Herghelegiu in regia lui Cristian Bajora.

Feromonii – un spectacol care sigur te va atrage. Nici tu nu vei intelege de ce, nici tu nu iti vei da seama cum. Feromonii – unul dintre cele mai bune spectacole (vazute pana acum de mine) de la Teatrul InCulise. Mergeti si lasati-va dusi de vraja dragostei … de vraja teatrului ­čÖé Lasati feromonii sa va conduca ­čÖé Salutari TEATRALE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !