Feng shui si cadourile

Despre cadouri am discutat in atatea alte cadouri. Despre cum ar trebui sa fie un cadou si ce anume ar fi bine sa dam. Despre cat de reprezentativ trebuie sa fie un cadou, atat pentru ce-l care daruieste, cat si pentru destinatar. Pe scurt de tot: un cadou trebuie sa reprezinte atat pe donator, cat si pe destinatar, dar trebuie sa reprezinte si relatia dintre cei doi. Un cadou serios pentru o relatie sef-subordonat; un cadou prietenos pentru un prieten apropiat ori un cadou sec si neutru pentru o persoana pe care abia o cunosti.

Despre feng shui nu am discutat. Nu sunt eu chiar cunoscator in asa ceva, de crezut nu prea cred, insa nici nu exclud ca aceste lucruri sa fie adevarate. Ce pot spune este ca sunt destui care cred si care se bazeaza pe principiile feng shui. Si care iubesc sa primeasca in dar obiecte feng shui. O bufnita feng shui ori cine stie ce fantanica fistichie, toate sunt apreciate si puse „la locul lor” de un cunoscator.

Aici nu voi dori nici sa infirm nici sa confirm principiile feng shui. Nu sunt eu in masura sa fac acest lucru. Spun doar ca obiectele de genul sunt foarte apreciate, insa foarte scumpe. Din acest motiv nu oricine isi permite sa le detina in casa. CU cat sunt mai rare, cu atat sunt mai apreciate. Ne invartim in cerc, stiu.

Partea buna este ca pot fi facute foarte usor cadou. Luam o chestie de genul unui „cunoscator”, acesta o va aprecia, ne va multumi si va considera ca i-am facut un bine. Se va bucura de acest cadou mai mult decat de orice ceas ori decat orice cravata (cadouri destul de intalnite, mai ales in mediul office). Iar in astfel de cazuri nu prea exista o parte negativa: nu prea sunt oameni care sa „urasca” chestii feng shui, deci n-am avea niciun motiv sa evitam astfel de cadouri.

Salutari FENG SHUI tuturor ! 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !