Femeile si evenimentele

Femeile si evenimentele

 

Exista anumite evenimente, nationale si internationale, despre care se vorbeste luni intregi. Sa va dau, ca exemplu, galele decernarii premiilor cinematografice: Cannes, Oscar si autohtonul Gopo.

Un cinefil este interesat de filmele premiate. Daca are si ceva tangente cu politica, va incepe sa inteleaga mai multe lucruri. De ce filmul X este premiat, de ce s-au facut atatea filme pe acelasi subiect etc.

E drept, unul ca mine nu este DELOC interesat de cine castiga premiul. Vad un film, il apreciez, il iubesc, de ce m-ar incalzi cu ceva faptul ca acel film va castiga sau nu ceva? Cu ce ma va face pe mine sa-l apreciez mai mult?

Majoritatea femeilor vor fi, insa, interesante de tinute. Nu vor fi deloc interesate de castigatori, ci de cum erau oamenii imbracati. rochii lungi pestrite ori intr-o singura culoare? Blugii sunt interezisi. A te imbraca in blugi denota o lipsa de cultura de gala (stiu, si pe mine ma distreaza maxim denumirea).

Barbatii trebuie sa fie musai la costum, iar costum NU inseamna pantalon si sacou de culori diferita. Blugi taiati la premiile Gopo? O rusine! D-aia premiile Gopo nu se vor ridica NICIODATA la nivelul Oscarurilor. Nu filmele-s problema, sub nicio forma, ci galele.

Stiti, in Romania este un proverb: haina-l face pe om. Cu siguranta a fost inventat de o femeie.

Si nu, nu am ceva cu femeile care se imbraca cu gust. Sunt si barbati care fac asta. Am, insa, ceva cu femeile care-s cu ochii cat cepele la imbracamintea celor din jur. Iar evenimentele de care am zis eu sunt, pentru femei, doar un prilej de a-si etala noile toalete. Scopul efectiv al evenimentului trece in plan secund.

Iar eu, ca barbat, cica sunt un pic pitiponc. Am ditamai colectia de haine, fac distinctia intre roz, siclam si fuchsia, ma si imbrac in aceste culori si mai am si indrazneala sa critic pe altii cum se imbraca. Sunt femeie si sunt invidioasa (asa mi-a zis o reprezentanta a sexului frumos, zic ca nu e bine s-o contrazic).

Femeile si evenimentele – un articol adevarat despre femeile din Romania si nu numai. Nimic jignitor in el, totul adevarat. Salutari LA MODA tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !