Fazanul

Fazanul

 

Incep cu sfarsitul si spun ce ar trebui sa invatam din acest spectacol si ce intrebari ne punem in urma lui:

1. Atunci cand urmaresti o femeie pana acasa la ea, asigura-te ca ea nu e maritata. Sau, daca e maritata, asigura-te ca sotul ei nu este acasa. Sau, daca sotul este acasa, asigura-te ca acesta nu este un foarte bun prieten al tau.

2. Cum ai reactiona daca ai afla ca cel mai bun prieten al tau are obiceiul de a urmari femei pe strada, pana la locuinta lor? Cum ai reactiona daca ai afla ca printre acele femei se afla si propria nevasta?

3. Ai avea incredere intr-o femeie despre care stii ca nu e fidela?

Fazanul

Povestea e incurcata rau de tot. Nu este un banal triunghi conjugal, ci sunt implicate vreo 7 personaje. O nebunie de comedie, ca sa folosesc termeni consacrati.

Daca nu va explicati titlul, va zic doar atat: a pica de fazan = a fi fraierit (a pica de fraier). Pentru a nu pica voi de fazan, zic sa mergeti sa vedeti comedia Fazanul de la Teatrul Nottara. Are o distributie foarte buna, are o pauza in care va puteti incarca bateriile (la etaj puteti bea chiar si bere, au si masute; berea face bine la umor), are un decor foarte misto (minimalist, dar de efect), are o regie buna. Voi mai trebuie s-o condimentati cu niste colegi de sala misto. O astfel de comedie trebuie vazuta doar alaturi de prieteni. Vedeti care dintre voi va pica de Fazan. 

Fazanul Poster

Eu am vazut Fazanul alaturi de cativa amici bloggeri si tare misto a fost. Despre ea mai scrisara Chinezu si Raluca Uluiteanu. Ma rog, or mai fi scris si altii, dar eu la ei vazui. Salutari TEATRALE tuturor si dati fuga la Nottara sa vedeti Fazanul!

 

Comments

comments

One thought on “Fazanul

  1. Pingback: FazanulBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !