Interviu Adriana Dobre: „Mereu am fost directa. Probabil din aceasta cauza am o gandire structurata. Faptele sunt mai importante decat vorbele.”

Interviu Adriana Dobre: „Mereu am fost directa. Probabil din aceasta cauza am o gandire structurata.  Faptele sunt mai importante decat vorbele.”

 

„Imi doresc sanatate cel mai mult.  O sa fiu in Spania, deci mi-am facut cadoul de ziua mea. :)) Astept cu nerabdare sa vad ce imi rezerva viitorul.”

 

Emil Calinescu: Salutare si bine v-am regasit, dupa o lunga pauza, la cea mai de succes rubrica a acestui blog. Ca de obicei imi voi lasa invitata mea sa se prezinte. 

Adriana-Elena Dobre: Buna!Ma numesc Dobre Adriana-Elena.

Adriana Dobre 2

Emil Calinescu: Ai spus doar numele, fara sa spui nimic altceva despre tine. Nu te-ai putea prezenta, in cateva cuvinte? Cine este Adriana Dobre?

Adriana-Elena Dobre: Sunt inginer intr-o fabrica de medicamente si am 27 de ani (inca).Ce altceva vrei sa stii?

Adriana Dobre 3

Emil Calinescu: Intrebarea este ce altceva vrei tu sa ne mai spui. Acum ne spui tu, urmeaza sa te intreb eu. De exemplu, desi aia trebuia sa se afle la sfarsit, spune cu ce ganduri intampini implinirea a 28 de ani, interviul urmand sa apara fix de ziua ta.

Adriana-Elena Dobre: Imi doresc sanatate cel mai mult.  O sa fiu in Spania, deci mi-am facut cadoul de ziua mea. :)) Astept cu nerabdare sa vad ce imi rezerva viitorul.

 

„Nu am fost niciodata intimidata de un baiat. „

 

Emil Calinescu: Ne spui cum ai ajuns CHIMISTA? De cand pasiunea pentru acest domeniu?

Adriana-Elena Dobre: De cand eram embrion cred ca am ajuns. :)) Atunci a fost prima data cand am intrat in laborator. Pasiunea a inceput de cand am inceput sa studiez chimia, dar am stiut ca pentru asta m-am nascut cand am luat la olimpiada pe judet mentiune.

Emil Calinescu: Cum te-ai simtit in Poli ca fata printre atatia baieti?

Adriana-Elena Dobre: Foarte bine. :)) Nu am fost niciodata intimidata de un baiat. A fost ok.

Adriana Dobre 4

Emil Calinescu: Politehnica este si acum la fel de grea precum se spune: Primii 3 ani sunt cei mai grei, pana treci de anul 1?

Adriana-Elena Dobre: Nu mi s-a parut. Nu am avut nici o restanta(pot sa spun ca nu am fost studenta) si am avut bursa. Nici usor nu pot sa spun ca a fost.

Emil Calinescu: Ai avut bursa, ai fost la olimpiada. Unii ar putea intreba de ce dai interviu unuia cu restante si chiar (semi)corigente :)) ?

Adriana-Elena Dobre: Nu clasific oamenii dupa astfel de criterii.

Adriana Dobre Profil

Emil Calinescu: Raspunsurile tale sunt scurte si exacte. Ca la Politehnica, nu? :))

Adriana-Elena Dobre: Exact :))) Mereu am fost directa. Probabil din aceasta cauza am o gandire structurata.  Faptele sunt mai importante decat vorbele.

Emil Calinescu: Si din cauza asta nu-ti faci blog, asa-i? Sau te gandesti sa-ti faci?

Adriana-Elena Dobre: Asa e. Nu cred ca sunt facuta pentru asa ceva. Nu vreau sa concuram.

Emil Calinescu: Dar ai incercat? Poate cumva vei reusi.

Adriana-Elena Dobre: Am incercat, desi stiam ca nu o sa imi placa.

Intervievata alaturi de Intervievator, inaintea vizionarii filmului Birdman
Intervievata alaturi de Intervievator, inaintea vizionarii filmului Birdman

Emil Calinescu: Atunci zi-ne de blogurile pe care le frecventezi: cum le alegi, care sunt acestea si de ce le citesti? 

Adriana-Elena Dobre: Citesc blogurile prietenilor (inclusiv pe ale tale), cum ar fi CinEmil.ro, Emilcalinescu.eu, Andreiciobanu.eu, Ralucauluiteanu.eu. Le citesc deoarece pot sa imi fac o idee despre un film sau o piesa de teatru.

Emil Calinescu: Doar pe nisele astea? Nu citesti, de exemplu, bloguri medicale (daca tot lucrezi in industria medicamentelor)?

Adriana-Elena Dobre: Prefer articolele stiintifice. Nici nu stiam ca exista asa ceva.

 

„In Bucuresti, Constanta si Botosani ma simt ca acasa.  In Moldova imi plac oamenii, in Constanta familia si marea, iar in Bucuresti prietenii. Mereu cand sunt intr-un oras imi lipseste celalalt. Daca as putea sa le unesc pe toate 3 ar fi ideal.  Sau macar sa ma teleportez.”

 

Emil Calinescu: Daca tot ai zis de filme, ne zici cel mai bun film vazut anul asta? Si, in general, ce gen de filme preferi?

Adriana-Elena Dobre: Prefer SF-urile.Cel mai bun film vazut anul asta … greu de spus. Ultimul vazut este Avengers. Mi-a placut si Ascensiunea lui Jupiter. Dar anul inca nu s-a terminat. Nici macar nu a ajuns la jumatate.

Poza de la vizionarea Jupiter Ascending
Poza de la vizionarea Jupiter Ascending

Emil Calinescu: Zi-ne atunci de teatru. Spectacolul preferat si ce anume cauti cand mergi la un spectacol de teatru. 

Adriana-Elena Dobre: Mi-a placut Happy End de la Godot. Interpretarea actorilor e importanta.

Poza facuta inaintea spectacolului Happy-End
Poza facuta inaintea spectacolului Happy-End

Emil Calinescu: Actrita te vezi? Ce rol ti-ar fi placut sa interpretezi?

Adriana-Elena Dobre: Mi s-a spus ca as fi o actrita buna. Femeia fatala :)))

I se potriveste rolul de femeie fatala, nu?
I se potriveste rolul de femeie fatala, nu?

Emil Calinescu: O intrebare cu care voiam sa incep, dar pe care o pun la final: zi-ne de originile tale. Nascuta-n Bucuresti, facut scoala in Constanta, unul din parinti din Moldova. Unde te simti cu adevarat ACASA? 

Adriana-Elena Dobre: Greu de spus. In Bucuresti, Constanta si Botosani ma simt ca acasa.  In Moldova imi plac oamenii, in Constanta familia si marea, iar in Bucuresti prietenii. Mereu cand sunt intr-un oras imi lipseste celalalt. Daca as putea sa le unesc pe toate 3 ar fi ideal.  Sau macar sa ma teleportez.

 

„De ce ai incredere in oameni, desi te dezamagesc constant? Pentru ca sper sa traiesc intr-o lume mai buna, mai umana si mai putin egoista.”

 

Emil Calinescu: Zi-ne planuri de viitor. Cum te vezi peste 10 ani? 

Adriana-Elena Dobre: Cu familie si copii ma vad. :)) Si director la controlul calitatii.

Adriana Dobre IOR

Emil Calinescu: Zi-ne, acum, ce intrebare ai mai pune Adrianei Dobre dac-ai fi in locul meu. Trebuie sa pui o intrebare si sa si raspunzi la ea.

Adriana-Elena Dobre: De ce ai incredere in oameni, desi te dezamagesc constant? Pentru ca sper sa traiesc intr-o lume mai buna, mai umana si mai putin egoista.

Adriana Elena Dobre

Emil Calinescu: Acum este timpul sa evaluezi acest interviu si pe mine. Cum a fost, ce i-a lipsit, ce a avut in plus, ce nota i-ai da?

Adriana-Elena Dobre: Mi-a placut interviul. Nu ai fost asa acid cum te stiam. :)) 10 cu felicitari

Adriana Dobre

Emil Calinescu: Pana la urmatorul interviu, cand ne vei spune formula chimica a acidului Emilic, eu iti multumesc pentru interviul de fata si iti urez distractie placuta si la multi ani. Iar tuturor cititorilor le multumesc pentru ca au parcurs interviul (probabil cel mai scurt) si ii invit sa citeasca in continuare EmilCalinescu.eu. Salutari ACIDE tuturor!

Poza de la Lansarea Cinemil.RO aka ziua mea de nastere
Poza de la Lansarea Cinemil.RO aka ziua mea de nastere

Desi Faptele sunt mai importante decat vorbele, inchei cu niste scuze. Programasem acest interviu pentru 19 mai, adica ziua Adrianei. Wp-ul NU l-a publicat, iar eu am uitat de el. Imi cer scuze, atat cititorilor cat mai ales Adrianei. Trebuie, totusi, sa fac ceva. Trebuie sa repet ce zice Adriana: faptele sunt mai importante decat vorbele.

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !