Fa tu primul pas

Fa tu primul pas

 

Fa tu primul pas

Cate lucruri nu ai pierdut pentru ca nu ai facut primul pas? La cate relatii nu ai dat cu piciorul pentru ca ai asteptat? Nu ai facut TU primul pas. Tot timpul astepti sa faca altcineva pasul, totdeauna astepti …

Suna ca un seminar de dezvoltare personala. Stiti voi, cele pe care nu le inghit eu si pe care le consider mai mult decat inutile. Nocive. Daunatoare. Pot fi si chiar sunt in multe cazuri prost intelese.

Tind sa cred, de asemenea, ca dintr-un spectacol de teatru poti invata multe. Paradoxal, dintr-o comedie poti invata extrem de multe. Un spectacol unde razi cu gura pana la urechi poate fi, in acelasi timp, extrem de educativ. Uniti cele 2 chestii intr-una singura.

Fa tu primul pas 4

Cum va suna un spectacol cu titlul Fa tu primul pas? Recunosc, mie imi suna extrem de ambiguu. Insa, cumva, este un titlu care te face sa mergi la teatru. Acum, pe bune, in relatia dintre tine si teatru cine ar trebui sa faca primul pas? Sa vina teatrul la tine?

Cum ai reactiona daca te-ai trezi dimineata cu o persoana necunoscuta si extrem de diferita fata de tine? Dupa ce te gandesti la propria persoana si la ce ai face tu, gandeste-te apoi ce crezi ca ar face 2 oameni normali in situatia respectiva. Atunci cand am intrebat o amica acest lucru, prima ei reactie a fost sa rada. Imaginati-va ca fix asta se intampla la spectacolul Fa tu primul pas. Imi imaginez cat de mult au ras cei care scris piesa…

Fa tu primul pas 2

Spectacolul este jucat de 2 actori: Raluca Aprodu si Marius Calugarita. I-am mai vazut pe cei 2, in special pe scena Teatrului Evreiesc. Doi actori tineri, plini de viata, simpatici si extrem de usor adaptabili. Raluca Aprodu isi joaca rolul extrem de natural. De multe ori ma intreb OARE CAT LA SUTA ESTE EA/EL IN ACEST ROL? Intrebarea mi-am pus-o si dupa acest spectacol.

Despre Raluca Aprodu aflati mai multe in interviul luat de Judy Florescu (unde am contribuit si eu cu 2 intrebari):

De asemenea, trebuie sa va arat un interviu si cu celalalt actor, Marius Calugarita. Este chiar despre Fa tu primul pas.

Fa tu primul pas – un spectacol de teatru extrem de amuzant, extrem de real si extrem de educativ. Si ca sa vedeti, subiectiv, cum stau lucrurile, eu l-am vazut pe 28 noiembrie, fix inainte de ziua mea. De atunci, din acea seara, acest articol sta in draft :))

Despre Fa tu primul pas au mai scris Ileana Andrei (de unde mi-am permis sa iau 2 poze) si LianaRucsanda, Urmatoarea reprezentatie va fi pe 31 ianuarie 2014 (scriu exact data pentru ca articolul ar putea fi citit si anul urmator). A fost vazut si se va juca in continuare la Teatrul de Arta din Bucuresti. Salutari TEATRALE tuturor!

Fa tu primul pas 3

Comments

comments

2 thoughts on “Fa tu primul pas

  1. Pingback: Happy End |

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !