Fa-ti carte de vizita!

Ati mai auzit de indemnul Fa-ti carte de vizita? Eu l-as pune ca dicton inca din clasa I. Copilul de clasa I trebuie sa invete acest dicton.

Cum sa va conving sa va faceti carti de vizita? Pai povestindu-va intamplari reale, traite sau auzite de mine:

1. Am fost la BizCamp anul trecut, in 2012. Am fost surprins placut sa vad ca sunt studenti care au carte de vizita. Unii au functie de conducere (sef al asociatiei studentesti), altii nu. Altii sunt pur si simplu studenti! De ce ar fi rusinos sa fii student? Morala: esti student? Fa-ti carte de vizita!

2. La NetCamp cartea de vizita era obligatorie. O depuneai in bol acolo, la intrare. Esti doar blogger si ti-e rusine ca n-ai alt job? N-ar trebui sa-ti fie. Mandreste-te cu ce esti, iar blogger nu e deloc o meserie rusinoasa. SI da, fa-ti carte de vizita.

3. Despre cartea mea de vizita am mai scris. Are avantajele ei asa mica si voinica. Indiferent de avantaje, ideea e simpla: trebuie sa ai carte de vizita la tine. Nu ai inca? Fa-ti carte de vizita!

Iar daca ai impresia ca n-ai bani, te contrazic. Si-ti dau 2 variante:

1. Varianta aplicata de mine pana acum: luat un design, al mai simplu si mai simplu, pus de 10 ori pe hartie, cumparat hartie nitel mai groasa (nu coala A4 normala, dar nici ceva foarte gros, ceva cat sa poata printa actuala mea imprimanta) si printat. Nu costa deloc mult si ma folosesc de ele.

2. Intri aici, scrii despre carti de vizita (asa cum iti este indicat si asa cum facui si io) si primesti niste carti de vizita moca.

Bine, eu va sfatuiesc sa aplicati ambele variante (de exemplu: aveti un rand de carti de vizita micute, simple, facute de voi, pe care le dati apropiatilor, in orice caz nu oamenilor importanti, iar cartile de vizita impunatoare, plastifiate, le veti da doar celor care conteaza, la tinta).

Concluzia e simpla: FA-TI CARTE DE VIZITA! Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !