Executam invitati de nunta

Executam invitati de nunta era un anunt care facea inconjurul internetului acum mai bine de 10 ani. Eu il vazusem prin Catavencu, insa ulterior aparuse pe zeci de site-uri de umor. Ce-mi amintesc insa foarte bine este ca unii nu se prindeau care e faza, nu intelegeau ca de fapt fusese mancata o litera. Aveau impresia ca e o gluma nesarata de la Catavencu (pe vremea cand erau o singura revista si nu 3 ca acum).

Sa trecem peste Executam invitati de nunta si sa ajungem la invitatiile de nunta. Adica acele chestii pe care le inmanezi unui om pentru a-l invita la nunta ta.

Asadar, de ce e importanta invitatia de nunta? Pai:

1. E o chestie care ramane invitatilor (aia ne-executati ­čśŤ ). Altii mai obisnuiesc sa dea si alte cadouri, insa nu se intampla intotdeauna asa. Asa ca singurul lucru care-ti ramane e invitatia si pozele.

2. Trebuie sa fie ceva special. Evenimentul e special, invitatiile trebuie sa fie speciale. Si unice daca se poate.

3. Invitatia ar trebui sa-l faca pe om sa mearga la nunta. Am facut efortul sa-ti dau invitatia, tu accept-o…

De ce cred eu insa ca-s inutile? Pai:

1. Risipa inutila. Nu-s eu ecologist, dar ma pot gandi la hartia risipita pe asa ceva. Daca te duci la 50 de nunti in 10 ani inseamna ca strangi 50 de invitatii (n-ai voie sa le arunci).

2. E o sursa de conflict si de barfa: care invitatie a fost mai frumoasa? a, pai aia au avut bani…; da, dar ale noastre sunt handmade, am muncit mai mult ca aia…

3. Invitatia il face pe om sa mearga la nunta? Pe din parti! Daca el vrea sa vina, vine si printr-o invitatie telefonica. Daca nu vrea, sta acasa si cu invitatia sub nas.

Totusi, invitatiile scrise, ca multe alte chestii legate de nunta, sunt un obicei ce este respectat oricat de inutil ar parea. Daca doriti sa economisiti ceva timp puteti incerca acest site. Mi l-a recomandat un prieten. Pare dragut si dotat, nu stiu mai multe detalii sa va zic. Si pardon, era vorba de o prietena, ca ELE sunt atente la toate detaliile legate de nunta.

In final, prefer sa nu mai executam invitati de nunta ci sa executam niste salutari BLOGOSFERICE tuturor cititorilor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !