Evenimentele blogosferice ale saptamanii

In aceasta saptamana vor avea loc 2 evenimente, unul mai interesant ca celalalt. Acestea sunt:

1. Astazi, ora 20, este concert de Jazz. Locatia aleasa este Luna Cafe & Bistro. Mai multe detalii gasiti la Mihaela Ivan, de la care puteti obtine si o invitatie. Careia ii multumesc si pe aceasta cale pentru invitatia facuta.

2. Vineri, 21 decembrie, se inaugureaza Cafeneaua Bloggerilor. Organizator este Victor Catalin, iar detalii gasiti la el pe blog, dar si pe eventul creat pe facebook. Apropo, pe facebook scrie ca vor fi 75 de invitati. Oare atatia oameni incap in acel local?

Nu-mi dau seama daca acestea sunt ULTIMELE evenimente blogosferice ale anului sau nu. Ma rog, daca vine sfarsitul lumii vineri, s-ar putea ca acea deschidere a cafenelei sa nu mai aiba loc 🙂

Altfel, se anunta lucruri interesante. Si e indicat sa le dati mai departe, chiar daca voi nu veti putea ajunge. Initiativele bune trebuie incurajate si promovate, sa nu va mai aud cu chestii de genul DE CE SA PROMOVEZ O CHESTIE? MIE CE-MI IESE? Ori, ce am auzit acum putin timp de la cineva DE CE AS PROMOVA EU DIN PROVINCIE EVENIMENTE DIN BUCURESTI? Raspunsul este evident (sau asa am eu impresia): pentru ca cititorii tai nu sunt doar din orasul tau. D-aia. Si s-ar putea sa-ti multumeasca daca le recomanzi un eveniment unde s-au simtit bine. Sau pe blogurile noastre trebuie sa promovam doar evenimente unde suntem prezenti?

In final, imi anunt prezenta la ambele evenimente. Cine vrea sa ma laude, sa ma injure, sa-mi reproseze ceva ori pur si simplu sa ma salute, o poate face liber. Sunt sigur ca exista doritori in toate privintele.

Salutari BLOGOSFERICE tuturor si sa ne vedem cu bine la cele 2 evenimente 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !