Evenimente speciale

Evenimente speciale

 

Cand ne gandim la evenimente speciale gandul ne zboara la nunti si botezuri. Este adevarat, insa partial. Eveniment special poate fi oricare altul: poate fi o zi de nastere, poate fi un bal de absolvire a facultatii, poate fi o lansare. Toate sunt evenimente speciale si toate trebuie planuite din timp.

Pentru ca, de fapt, asta e problema. Si sa va explic de ce:

1. Desi nu-mi plac nuntile, orice nunta este planuita din timp. Chiar daca tu nu vrei sa fie cine stie ce, chiar daca nu te intereseaza ABSOLUT toate detaliile, nunta nu poate fi planificata de azi pentru saptamana viitoare. De ce? Simplu: pentru saptamana viitoare sigur NU gasesti restaurant. Cauta tu restaurante nunti sau restaurante Bucuresti si vezi ce gasesti. Restaurantele de lux au evenimente fixate cu 1 an inainte. Va dati seama: ai cerut-o azi de nevasta, dar nunta e la anu’. S-a dus tot farmecul, pana atunci se intra in rutina. Si ne intrebam de ce nuntile sunt atat de oficiale…

2. Credeti ca-n cazul balurilor de absolvire lucrurile stau altfel? Ele au specificul lor, meniul lor (desi, uneori, cand vezi sarmale si alte alea iti dai seama cat de incuiati sunt cei care fac meniurile), insa problema rezervarii ramane. Nu poti fixa azi pentru peste 2 saptamani. Sunt unele licee si facultati care fixeaza din noiembrie. Nu le condamn, dimpotriva.

3. Mie-mi place sa-mi fac ziua de nastere intr-un local. Cam de fiecare data am schimbat localul. Intentionat am facut asta, sa-mi amintesc de fiecare zi de nastere. Fiecare sa fie diferita, si nu doar datorita invitatilor ori a varstei mele. E drept, uneori ma decid cu 2 luni inainte. Stiu ca aici voi face, alteori in saptamana cu ziua mea nu am unde sa fac. De ce eu reusesc? Simplu: ziua mea e pe 29 noiembrie, deci in post. Asa ca nema nunti, nema botezuri.

Mai sunt evenimente speciale, gen lansari ori cine stie ce sarbatoriri. Si alea se programeaza din timp. Uneori chiar stai sa te intrebi: bai, dar ceva neprevazut nu mai e misto? Ca daca iesi cu 9 amici in oras cam nu ai siguranta pe nicaieri ca poti bea o bere. Nu e deloc bine, #casazicasa! Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Comments

comments

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !