Evadeaza jucand sah

Evadeaza jucand sah

 

 

Emil Evadeaza jucand sah. Daca ati zambit un pic, sa stiti ca este pe bune. Despre evadarile mele v-am tot zis, asa ca nu va mai mira. Acum va voi povesti, insa, despre camera de evadare cu tematica sahista.

Este la Clocked, iar camera se cheama Alter Ego. Va dau intai descrierea de pe site, apoi va voi spune 3 chestii despre ea.
Clocked

Iulie- august 1972. In Reikjavik ( Islanda) se disputa meciul pentru titlul mondial de sah intre americanul Bobby Fischer si sovieticul Boris Spassky. Paradoxal, atat de linistitul in aparenta joc de sah, ajunge un episod al celebrului “razboi rece”. Dupa o dominatie neintrerupta de 24 de ani Imperiul sovietic este in pericol sa-si piarda superioritatea intelectuala asupra capitalismului reprezentat de SUA. Intreaga lume urmareste cu pasiune desfasurarea plina de neprevazut a partidelor. Buletinele posturilor americane de stiri incep cu relatari despre meciul lui Bobby Fischer si eclipseaza pana si celebra “Afacere Watergate” care tocmai fusese dezvaluita!
Intra in camera si transpune-te in atmosfera “meciului secolului”! Esti captiv in sala de joc si ai la dispozitie numai 60 de minute pentru a castiga partida. Un Alter Ego te-ar ajuta sa castigi complicatul razboi psihologic cu temutul Imperiu sovietic. Esti pregatit de infruntare?

Pe scurt, despre camera Alter Ego (fara sa dau spoilere):

1. Prin camera vei gasi MUTARI pe care trebuie sa le faci pe tabla de sah. Ai o tabla mare si frumoasa, mutarile fiind dintr-o partida celebra. Din pacate nu ai timp sa te gandesti prea mult la mutari, altfel ar fi fost interesant sa stau sa analizez un pic DE CE a fost facuta fiecare mutare-n parte.

2. Ceasul este unul de sah. Interesanta idee.

3. Finalul este misto. Nu vi-l dezvalui, va zic doar sa fiti foarte atenti cand bagati cheia finala in usa.

Evadeaza jucand sah

Numarul maxim de persoane este 5, desi noi intraram 6 (dupa cum puteti vedea). Am vrut sa testam, oricum camera este mare, deci nu ne-am calcat pe picioare. Partea misto este ca vor urma alte 2 camere de evadare ale celor de la Clocked. Nu vi le dezvalui, va invit doar sa le urmariti site-ul clocked.ro.

Asadar, evadeaza jucand sah. Hai, ca nu e greu deloc 🙂 Salutari SAHISTE tuturor! 🙂

Comments

comments

4 thoughts on “Evadeaza jucand sah

  1. Pingback: Evadeaza jucand sahBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Clocked - Alter Ego

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !