Evadeaza din apartamentul 13

Evadeaza din apartamentul 13

 

 

Multa lume s-a visat detectiv. Exista jocuri electronice unde esti detectiv. Parca, totusi, iti doresti sa faci mai mult de atat. Iti doresti sa intri mai mult in actiune. Sa te simti CU ADEVARAT detectiv!

Solutia v-o dau tot eu: un escape room unde investighezi o crima. Scopul este simplu: evadeaza din apartamentul 13, afland, in acelasi timp, numele criminalului. O batranica a fost omorata si tu intri in camera ei pentru a afla CINE este faptasul. Spre deosebire de celelalte escape-uri tematice, aici trebuie sa afli, EFECTIV, numele criminalului. Fara sa fac spoiler, numele criminalului este partea finala a misiunii tale.  Si fix asta mi se pare interesant: alte escape-uri, chiar daca-s bine facute, te trimit in locatia detectivului X, te pun sa scotocesti acea camera, dar nu te pun sa faci o chestie esentiala: sa afli NUMELE criminalului. Nu conteaza cine a facut, important e sa IESI de acolo (desi intrasei acolo CU UN SCOP). Aici trebuie sa faci SI acest lucru. O mare bila alba.

Un alt avantaj al ei este faptul ca povestea este una ROMANEASCA. Nu filme, nu povesti de import. Ceva romanesc, autentic. Cu nume romanesti, cu intriga romaneasca. Si cu final romanesc as zice 🙂 (p-ala il descoperiti singuri)

Sfaturi despre ce trebuie sa faci acolo nu va dau. Va spun, doar, ce ne-au spus si inainte sa intram: nu aveti voie sa va asezati in fotoliu. #Atat

Apartamentul 13

Sa va zic si echipa: Emil Calinescu, Raluca Uluiteanu, Andrei Ciobanu, Iulia Boiu si Paul Barbu. Rezultatul este ca am evadat. E drept, cu totii avem ceva experienta in asa ceva.

Evadeaza din apartamentul 13 mergand la PuzzleRooms. Ei mai au o camera, cu specific egiptean, pe care abia astept s-o testez. Camera egipteana este piesa lor de rezistenta, cand am ajuns acolo am fost intampinati de un … faraon 🙂 Abia astept sa intru si acolo. Salutari LIBERE tuturor!

3 thoughts on “Evadeaza din apartamentul 13

  1. Pingback: Apartamentul 13 - Puzzle Rooms
  2. Pingback: Escape Room - Puzzle Rooms - Apartamentul 13 - Andrei Ciobanu
  3. Pingback: Iulia Boiu | Escape from Apartamentul 13 - Puzzle Rooms - Iulia Boiu

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !