Evadarea din VIS

Evadarea din VIS

 

 

Sa rezumam camerele de evadare cu tematica cinefila: Hannibal, Rosemary, Fifty Shades of Grey, Matrix, Godfather (Don Vito), Bonnie and Clyde, Piratii din Caraibe (care urmeaza a se deschide), Prison Break, Saw, Dracula, CSI, Codul lui DaVinci, Sherlock Holmes (nu mai dau link-urile, le puteti cauta singuri pe blogul meu) … In toate acestea am fost, or mai fi si din cele pe care le-am ratat … Sunt destule filme care lipsesc, insa exista un film pe care nu ma asteptam sa-l gasesc in lista: Inception.

Inception

Este printre filmele preferate si am fost surprins sa aflu ca exista o camera bazata pe povestea de acolo. E drept, nu stiu cine a intrat in mintea celor de la InsideOut, cum s-a infiripat ideea acestei camere, insa va pot spune ce a rezultat: o camera extrem de inteligenta, cu puzzle-uri care imbina inteligenta cu simplitatea pura. Uneori, cel mai inteligent lucru pe care il poti face este sa iei lucrurile asa cum sunt.

InsideOut Evadare

Camera este diferita din mai multe puncte de vedere. Plecand de la locatie, una mai departe de centru (undeva aproape de Mall Vitan), continuand cu asezarea puzzle-urilor si terminand cu modul lor de rezolvare, aceasta camera este diferita. Complet diferita. As zice ca este atat de diferita incat poate fi rezolvata mai usor de incepatorii in ale evadarilor decat de catre avansati.

InsideOut TheDream

Si pentru ca tot era vorba de vise, trebuie sa va povestesc cum am reusit noi (eu si echipa mea) sa parcurgem aceasta camera: timp de 20 de minute am facut la foc automat puzzle-urile (fiind, dupa spusele organizatorilor, echipa care a ajuns cel mai departe fara indicii),  rezolvand cam 60% din camera, ulterior trezindu-ne din vis si poticnindu-ne la fiecare pas. La final am constatat ca lucrurile nerezolvate nu erau deloc mai grele decat ce rezolvasem deja.

Partea misto este ca esti incalzit cu un mic puzzle inainte de a intra in camera. Poate d-aia am inceput noi in forta: eram deja incalziti.

InsideOut Evadare BlogBusters

Evadarea din VIS este posibila la InsideOut, locatie unde cat de curand veti gasi o noua camera, avand la baza serialul Arrow. Pana acum, despre experienta noastra de acolo au mai scris Serban Paun, Diana Duca si Malaezu. Echipa completa o vedeti in poza de mai sus. A fost o echipa de vis, #casazicasa 🙂 Cei de la InsideOut pot fi gasiti si pe facebook, dar si offline, pe strada Arcusului, la nr 19. De la Mall Vitan faceti mai putin de 10 minute pe jos. Salutari VISATOARE tuturor! 🙂

One thought on “Evadarea din VIS

  1. Pingback: Evadarea din VISBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !