Evadare ritmata

Evadare ritmata

 

 

Camere de evadare cu tematica muzicala nu prea sunt in Romania. Conceptul este oricum la inceput de drum, asa ca ma astept sa apara astfel de camere. Pana atunci, tin sa va anunt ca am fost in a doua camera cu tematica muzicala, dupa Sanctuarul Melodiei. A doua a fost mai sofisticata, mai ritmata, mai complicata. Drept urmare, din asta am reusit sa evadam :)) Echipa a fost formata din minunata mea persoana, Adriana Sandru (cea care ne-a invitat, #SefaDeTrib #cumvarveni), Malaezu, Irina Baragoi, Sonia si Radu.

Sonata

Sa va spun acum cate ceva despre camera.

Intai si intai, apartine tot de RoomMania, adica cei care detin si Camera lui Da Vinci. Proprietar e Mickey Hash, pe care cu ocazia vizitei in Escape-urile sale l-am si (re)descoperit ca vlogger. Camera Sonata nu este, insa, ideea lui, din acest motiv este MULT diferita fata de Da Vinci. Asta este, insa, un lucru cat se poate de bun: in acelasi loc gasesti camere total diferite, traind acolo experiente foarte intense, dar deloc asemanatoare.

In aceasta camera auzul este, de multe ori, mai important decat vazul. Imi place camera per total, in special finalul ei (nu vi-l dezvalui). Imi place atmosfera emanata de camera. Nu suna precum un indemn olimpic, dar la o camera nu conteaza neaparat dificultatea, cat conteaza cum te-ai simtit inauntru. In aceasta camera muzica te cuprinde si te iti da o senzatie extrem de misto.

Nu e deloc o camera grea, ca tot vorbisem de dificultate, dar dificultatea este data si de Cat de placut este sa rezolvi acele puzzle-uri. Pe romaneste, este mai usor sa rezolvi un task cu zambetul pe buze, intr-o atmosfera placuta, decat intr-o stare de incordare, cu un ceas ticaind in cap.

Apreciez si camerele infricosatoare, am cateva pe lista, dar trebuie apreciate cum se cuvine si camerele care-si propun sa-ti dea o stare de bine.

E drept, dintre cele 2 camere de la RoomMania o prefer pe cea a lui Da Vinci. Este o preferinta personala, acolo m-am simtit mai bine. Iar decorul din acea camera nu poate fi intrecut foarte usor. Imi doresc, insa, ca cei de la RoomMania sa isi mai deschida camere. Au idei bune se pare 🙂

Cam atat despre a mea evadare ritmata. In final mai dau linkul unui interviu dat de Mickey despre ale sale Escape-uri. Aflati de acolo topul sau vizavi de camerele din Bucuresti. Salutari RITMATE tuturor!

Comments

comments

One thought on “Evadare ritmata

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !