Evadare dintr-o fabrica

Evadare dintr-o fabrica

 

Nu stiu vreo statistica legata de numarul camerelor de evadare. Nu stiu cate camere se deschid pe saptamana, dar am surprize placute in acest sens. Camere bune, proaspat deschise, la care trebuie musai mers.

Una dintre aceastea este cea de la Escape Bucharest. Desi titlul ne sugereaza altceva (sa evadam din acest oras, lucru deloc rau avand in vedere vremea de afara), jocul consta intr-o evadare dintr-o fabrica, in timpul Primului Razboi Mondial. 

Escape Bucharest Factory

Echipa Internet Explorers a reusit sa evadeze de acolo, timpul fiind de 49:40. Caldura dinauntru si unele chestii, altfel deloc grele, ne-au stat in cale. Mi-a placut camera, iti pune inteligenta la treaba, insa niciun puzzle nu este imposibil. Este tipul de camera ce poate fi terminata fara indicii. Recordul era undeva la 35 de minute, fiind si acesta un indicator al dificultatii camerei. Camera are cateva saptamani vechime, poate vor fi operate cateva schimbari. Urmatoarea lor camera este programata a fi deschisa la toamna.

Escape Bucharest

Escape Bucharest se afla in centrul capitalei, in Piata C.A. Rosetti, la nr 3A. Partea proasta este ca nu exista niciun fel de firma pe usa, deci trebuie intrat in cladire si sa urcati la etajul 1. Daca usa e inchisa, interfornul este 3C. E misto, insa, ca incepi din start cu un quest: cum gasesti usa? 🙂 Intri in atmosfera zic.

Iar ca fapt divers, va incurajez sa va uitati pe pereti. Sunt extrem de misto pictati. Vinovat este celebrul desenator Boeme, cel care a desenat epava de la Costinesti. Va las cu clipul facut atunci:

Activitatea lui poate fi urmarita pe pagina sa de facebook.

Mergeti la Escape Bucharest SI pentru a va bucura de niste desene extrem de bine realizate 🙂

Sa recapitulam: Escape Bucharest, Piata Rosetti 3A, evadare dintr-o fabrica. Pot fi gasiti online pe site-ul oficial si pe pagina de facebook. Restul descoperiti singuri 🙂 Salutari LIBERE tuturor!

Comments

comments

4 thoughts on “Evadare dintr-o fabrica

  1. Pingback: Evadare dintr-o fabricaBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Ne-am pierdut într-o fabrică din 1917 | Pe Ape Tulburi

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !