Evadare din casa unui nebun

Evadare din casa unui nebun

 

 

Vineri am fost sa vad Insemnarile unui nebun, duminica am fost la o evadare din casa unui nebun. Nu e coincidenta, totul se leaga. Nebunia se dobandeste treptat, nu te nasti asa :))

Unii vad ca-s de alta parere :))
Unii vad ca-s de alta parere :))

Incerc sa devin serios si sa va povestesc, pe bune, ce e cu camera. Ma rog, cat pot fi de serios in contextul dat. Asadar, povestea spune cam asa: un nebun a fost internat acolo unde ii este locul, adica la spital. Familia lui are nevoie de bani pentru a-l trata, asa ca este nevoita sa vanda casa nebunului. Tu si echipa ta mergeti impreuna cu un agent imobiliar in aceasta casa. Agentul imobiliar se sperie si va lasa pe voi in casa, unde ramaneti blocati. Vi se pare o nebunie? Si noua. Insa ne-a placut la nebunie.

ExitGames The Bomb

Este tipul de camera unde pe langa logica iti trebuie si nebunie. Foarte multa nebunie.

Iar ca sa vedeti ca nu sunt deloc sanatos la cap, in aceeasi zi, inainte de camera nebunului (oficial se cheama The Bomb, pentru ca acolo, ati ghicit, se afla o bomba) am evadat si dintr-o camera comunista. Camera PCR sau biroul secretarului de partid este o camera care te introduce foarte bine in atmosfera epocii. Comparativ cu celelalte 2 camere comuniste in care am fost (inchisoarea comunista de la XHostel si Biroul Securitatii de la Smart Escape), aceasta mi s-a parut cea mai … comunista (in sensul bun al cuvantului). Fara sa fac spoiler, va spun ce ni s-a transmis inainte sa intram: nu puteti cere indicii; stim noi cand trebuie sa vi le dam. Restul trebuie sa descoperiti singuri, partea frumoasa este ca cele 3 sunt complet diferite, astfel incat daca le faci pe toate 3 nu simti ca te-ai repetat.

ExitGames PCR

Cele 2 camere sunt deschise de cei de la ExitGames, PRIMII care au adus conceptul de EscapeRoom in Romania (prima oara in Oradea). Urmeaza sa mai deschida si a treia camera, The Mission, una care in Timisoara este … in aer liber! In Bucuresti nu va fi in aer liber, insa va fi ceva spectaculos!

Despre dubla noastra aventura a mai scris Serban.

ExitGames Bucuresti

Asadar, daca ai chef de o evadare din casa unui nebun mergi la Exit Games, pe Popa Nan la nr 174. Problema (sau partea frumoasa) este ca nebunia se poate lua! ­čÖé Salutari NEBUNESTI tuturor!

 

Comments

comments

4 thoughts on “Evadare din casa unui nebun

  1. Pingback: Evadare din casa unui nebunBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. A fost o nebunie la THE BOMB! ­čÖé Iar biroul PCR mi-a transmis cele mai interesante sentimente, nu din cauza temei, ci a realiz─ârii camerei. Cine va merge acolo o s─â ├«n╚Ťeleag─â de ce. P├ón─â acum este singurul room escape de unde mi-a p─ârut r─âu c─â am evadat, pentru c─â a╚Ö fi vrut s─â stau mai mult. ­čÖé

  3. Pingback: Evadare din casa unui nebun - Exitgames | Exitgames

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !