Evadare din biroul securitatii

Evadare din biroul securitatii

 

Cred ca v-am mai zis teoria mea conform careia ne atasam de locuri si obiecte care sunt, pentru noi, primele dintr-o categorie. Personal, tin minte si acum primul meu telefon, de el eram foarte atasat, restul fiind doar niste simple aparate.

Cand e vorba despre un obiect important, cu care-ti faci meseria, gen aparat foto, e clar ca-l vei tine minte pe primul.

Acum va voi vorbi despre revenirea mea in PRIMA camera de evadare. Am fost la o evadare din biroul securitatii, insa nu tematica este atat de important, cat locatia.

Echipa d-atunci ­čÖé

Asadar, in luna martie a acestui an (trecu mult timp d-atunci?) am fost in prima mea camera de evadare: The Cell. Am fost arestat, alaturi de alti 7 amici bloggeri, intr-una dintre cele mai misto modalitati de distractie din Bucuresti. Mi-a placut conceptul, mi-a placut camera in sine, mi-au placut oamenii de acolo. Pot spune c-am fost norocos ca aceasta a fost PRIMA mea camera de evadare.

Marti seara am profitat de faptul c-am ajuns mai devreme si am vrut sa intru din nou in celula. Fara catuse de aceasta data, insa la fel de curios ca prima oara. Nu stiu de ce, dar locul acesta CHIAR imi starnea amintiri. Imi venea sa pun acolo un anunt AICI AM PRINS GUSTUL EVADARILOR.

Marti, insa, aveam sa incerc o evadare din biroul securitatii. Am fost la cateva secunde s-o reusim (Adica am reusit-o, dar dupa 60:30 minute).┬áNe-am numit securistii virtuali. Se pare ca nu ne-a adus noroc numele asta. Zic sa revenim la numele clasic, de Internet Explorers…

Smart escape Biroul Securitatii

Sa va zic, acum, 3 chestii legate de ACEASTA camera:

1. Este o camera multi-room. Ai multe de scotocit prin ea, lucrurile pe care le ai de facut nefiind, insa, foarte grele. Numarul lor este mare, cu putina atentie si cu multa coordonare se poate castiga aceasta camera.

2. Cele 2 camere ale lor sunt legate ca poveste. Dupa ce evadezi din inchisoare trebuie sa intri in biroul securitatii si sa vezi de ce ai fost infundat. Ma rog, poate fi jucata si separat, dar imi place ideea de a lega cele 2 camere.
Sunt curios cum vor lega laboratorul, camera care e in pregatire, de celelalte 2.

Am invins

3. Camera te introduce foarte misto in atmosfera comunismului. Ai cateva portrete cu tovarasul, ai un telefon d-ala cu disc (vai cat de misto se aude cand invarti de acel disc) si ai si o harta al carei punct central este Scornicestiul. Oltenia stiam ca e centrul universului, asa ca nu ma simteam chiar rau gandindu-ma la asta ­čÖé

Emil Calinescu Nicolae Ceausescu

The Cell si Biroul Securitatii se afla la cei de la Smart Escape, pe care-i puteti gasi pe bd Vasile Lascar, la numarul 62. Va recomand intai o evadare din celula, apoi o evadare din biroul securitatii. Va urez mult succes. Salutari ELIBERATOARE tuturor!

Comments

comments

5 thoughts on “Evadare din biroul securitatii

  1. Pingback: Evadare din biroul securitatiiBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Escape Room: The bureau

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !