Eu si interviurile

Eu si interviurile

 

 

Tocmai aparu un interviu cu mine. Vinovati sunt cei de la SuperBlog. Nu stiu cum a iesit, asta vreau sa-mi spuneti voi. Nu stiu cate au fost, video sau in scris, stiu doar ca simt nevoia sa fac cateva precizari.

Gala Spring SuperBlog 2015
Poza de la gala Spring SuperBlog 2015

1. Nu stiu cum e mai bine: sa iau sau sa dau interviuri. Ma simt bine in ambele ipostaze, momentan sunt indecis. Cert este ca mi-as dori mai multe interviuri in blogosfera, atat LUATE de bloggeri, cat si cu BLOGGERII ca intervievati. Ultimul interviu citit este pe Frunzaresc.Eu.

Sofia Frunza a crescut in ochii mei, ca blogger, dupa interviul citat mai sus :) Aici e o poza din 2013, facuta la Teatrul Godot.
Sofia Frunza a crescut in ochii mei, ca blogger, dupa interviul citat mai sus ­čÖé Aici e o poza din 2013, facuta la Teatrul Godot.

2. Daca as vrea sa aleg un blogger pt ceva, pt orice, l-as pune sa sugereze 10 intrebari pt cineva. As tria bloggerii in functie de capacitatea lor de a intervieva. Nu dupa capacitatea lor de a scrie un advertorial, nu dupa numarul de cuvinte siropoase pe care-l pot scrie intr-un articol si nici dupa numarul de poze cu pisici pe care-l pot insera. Nu, dupa capacitatea lor de a pune intrebari inteligente.

3. Desi initial nu eram de acord, acum gasesc o calitate interviurilor venite pe mail: nu esti stresat de timp, te poti gandi in tihna la intrebari. Bine, eu n-am facut asta, apucandu-ma de raspuns la 1 jumate noaptea. Partea finala, maneaua, e compusa dimineata. Dar ca idee pot intelege de ce unii prefera astfel de interviuri ­čÖé Deci ma voi axa pe interviurile live, pe chat, dar voi incerca si 1-2 interviuri pe mail.

4. Cu ocazia asta mi-am dat seama ca iar sunt in urma cu interviurile. E clar, trebuie sa mai gasesc tinte. Momentan am gasit trei. Sa vedem cine va mai urma. Astept si propunerile voastre ­čÖé Totodata┬ámi-am amintit de unul dintre interviurile mele preferate: cel cu regizoarea Iulia Rugina.

Iulia Rugina B-est 2013

5. Cine doreste sa imi ia vreun interviu, scris sau oral, este rugat sa ma contacteze prin orice modalitate doreste. Voi raspunde prezent. Promit sa dau raspunsuri mai misto decat cele date site-ului SuperBlog :))

Eu si interviurile – doi prieteni de nadejde. Fiti pe faza, vin interviuri super! ­čśÇ Si, cu ocazia asta, trebuie sa-mi si rearanjez interviurile vechi. Adica sa le pun poze, ca au disparut subit din cauza unor erori tehnice. Salutari BLOGOSFERICE tuturor!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !