Este prima oara cand stau pe margine la Super-Blog

Este prima oara cand stau pe margine la Super-Blog

 

 

Pe scurt: am participat pentru prima oara la Super-Blog in 2012. Ulterior, fie am iesit dupa o proba (ca la un Spring Super-Blog), fie am abandonat competitia (ma inscrisesem cu Cinemil si nu aveam inspiratie sa scriu articole cinefile pe temele date), fie nu m-am inscris deloc. Insa, atunci cand am renuntat ori cand nu m-am inscris, nu am stat sa mai urmaresc. Pur si simplu am renuntat la Super-blog, nu m-a mai interesat competitia.

De data asta, insa, e diferit: de data asta o voi urmari, fara sa particip. O voi urmari de pe margine, exact ca un fotbalist accidentat care ar vrea sa intre in teren, care are impresia ca ar putea face mai multe din iarba. Ori din ring, ca asa suna mai bine.

Ei bine, de data asta sunt implicat in Spring Super-Blog 2017, dar nu voi fi in ring. Sunt partener media, ceea ce inseamna ca, din greseala, cativa SUPERbloggeri ar putea sa-mi dea cateva link-uri. Din greseala sau din obligatie, ca de obicei la ultima proba asa li se recomanda. Acum, sincer sa fiu, nu stiu exact catre ce blog dintre cele din posesia mea vor da ei link, dar fix asta e partea misto: au libertatea de a alege. E drept, daca decid sa dea link catre TOATE blogurile mele promit sa nu supar.

Acum, desi asa pare la prima vedere, acest articol nu este (doar) o lauda ca sunt partener Spring Super-Blog 2017. Acest articol este despre faptul ca voi experimenta ceva nou. De fiecare data cand mi se intampla chestii noi am un sentiment ciudat.

Si pentru ca tot vorbim de chestii noi, in vlogul de azi vorbesc despre cum am pus pentru prima oara la posta o scrisoare. Ceva ce parintii ori bunicii nostri au facut de sute de ori. Eu, pana ieri, niciodata.

Apropo, de fiecare data cand fac ceva PRIMA OARA ma gandesc la melodia de mai jos:

Acum va mai zic un singur lucru: voi cum va simtiti atunci cand stati pe bara si simtiti ca daca ati fi in locul celor din fata voastra v-ati descurca mai bine? Eu ma simt tare ciudat sa stau pe margine, insa in acelasi timp tare mandru: sunt partener Spring Super-Blog 2017. Si, de incheiere, va zic doar atat: ne vedem pe 6 mai la Mamaia. Cum care Mamaia? Aia care-i prea batrana, prea … super-blogosferica (sa se prinda). Salutari SUPERblogosferice tuturor! 🙂

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !