Escape Room cu biciclete

Escape Room cu biciclete

 

Pentru cei interesati strict de ce scrie-n titlu, da, exista un Escape Room cu biciclete si se afla fix in centrul capitalei (vizavi de Intercontinental). Se numesc gameoftrolls.

Am fost la ei aseara, intr-o formula de 6 persoane: Minunatia mea, Iulia Boiu (sefa de trib, cea care a organizat toata expeditia), Andrei Ciobanu, Raluca Cojocaru, Raluca Uluiteanu si Marin Apostol. Sase bloggeri, niciunul nevenind pe bicicleta pana la locul faptei.

Escape Room cu biciclete 2

Stiind deja ca nu-s la prima experienta de acest fel, trebuie sa va zic ce are aceasta camera DIFERIT fata de celelalte:

1. Aici iti trebuie un pic de indemanare, un pic de simt tehnic si ceva mai multa matematica. As putea afirma ca o echipa de 6 programatori poate castiga aceasta camera, insa o echipa de 6 psihologi va avea mari probleme. Am dat un exemplu, ati inteles voi despre ce este vorba.

Escape Room cu biciclete

2. Este un loc unde sunt ABSOLUT necesare 2 persoane care trebuie sa se coordoneze. Ceea ce nu e deloc rau, dimpotriva.

3. La un moment dat cheia trebuia luata doar dupa ce bagai aer cu pompa. Nu va arat, nu va zic unde, va zic doar ca mi s-a parut tare ideea.

Macheta asta este inainte sa intri efectiv in camera. E doar de decor, dar mi s-a parut misto sa v-o arat si voua :) Este marca Fossil.
Macheta asta este inainte sa intri efectiv in camera. E doar de decor, dar mi s-a parut misto sa v-o arat si voua ­čÖé Este marca Fossil.

4. Mi-a placut ideea: cheia finala, de iesire din camera, era vizibila, stiai CE TREBUIE sa faci pentru a ajunge la ea, dar tot trebuia sa parcurgi tot jocul. Mi s-a parut tare aceasta contradictie, productiva per total.

5. Am fost un pic derutat de catre organizatori: ni s-a spus rata de castig in aceasta camera. Parea ok, echipa era experimentata, insa am iesit cand mai erau 56 de secunde. Ceva nu a fost bine.

Escape Room cu biciclete Internet Explorers

Altfel, echipa s-a chemat tot Internet Explorers, invingatoare din nou, asa cum ne-am obisnuit (exceptia din Trapped va ramane un fapt izolat). In articol am pus poze de pe site-ul oficial plus poza oficiala cu invingatorii. Salutari LIBERE (toti vor sa ne inchida, dar noi tot evadam) SI dupa un Escape Room cu biciclete tuturor!

6 thoughts on “Escape Room cu biciclete

  1. Pingback: Escape Room cu bicicleteBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  2. Pingback: Pentru prima oara TRAPPED intr-un ESCAPE RoomBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
  3. Pingback: Game of Trolls
  4. Pingback: Game of Trolls

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !