Escape Room BreakOut

Escape Room BreakOut

 

 

Dupa ce fusesem prima oara la Sherlock, am revenit fix in aceeasi formula pentru a testa celelalte 2 camere din BreakOut, Rosemary’s Baby si Hanibal. Sa va zic pe scurt povestile celor 2 camere:

Rosemary

Rosemary’s Baby – Este o camera mai mult infricosatoare decat grea. Nu are chestii foarte complicate, nivelul de dificultate confirma asta, insa cei slabi de inger nu se vor simti confortabil. Am castigat aceasta camera, insa farmecul ei nu sta deloc in nivelul efectiv de dificultate, ci in senzatiile pe care le traiesti acolo.

Breakout Rosemary's Baby

Hannibal’s Playground – Este, paradoxal, o camera mai putin infricosatoare decat prima. Este, insa, MULT mai grea. Totul este logic, nimic nu este absurd, insa tind sa cred ca NU poate fi terminata fara indicii. Paradoxal, insa, mi s-a parut mai grea decat Sherlock, chiar daca Hannibal-ul a fost castigat de catre echipa mea, in timp ce la Sherlock am fost doar APROAPE castigatori.

Breakout Hannibal

In mod surprinzator, toate cele 3 camere Breakout sunt DIFERITE. Daca nu ai fi stiut ca-s tot acolo nu ai fi putut spune c-au fost gandite de aceleas persoane. Reusesc sa te surprinda, de fiecare data intr-un mod placut. Si, sa va zic un secret: Hannibal este, pana acum, camera mea preferata.

Hannibal

Ca o opinie personala, consider ca un Escape, pentru a avea succes, trebuie sa contina mai multe camere. Altfel, clientii, desi multumiti, vor pleca, nemaiavand ce sa faca in acel escape. Iar Escape Room BreakOut urmeaza sa-si mai deschida o noua camera in colaborare cu Trapped, avand ca tematica Piratii din Caraibe.

Breakout Escape

Escape Room BreakOut – printre cele mai complete escape-uri din Romania. Greu, spectaculos, frumos, atractiv. Nu-l recomand, totusi, celor care nu au mai fost intr-un Escape: Malaezu va poate explica mai bine de ce. Despre a doua noastra aventura la Breakout a mai scris Serban.

Hannibal Escape

Detalii despre Escape Room BreakOut gasiti pe site-ul lor oficial, loc unde puteti sa va faceti si rezervari. Pentru poze cu echipele care-i viziteaza vizitati pagina lor de facebook, loc de unde am luat si cele 2 poze cu echipa. Recomand toate camerele, desi preferata mea ramane cea a lui Hannibal. Salutari LIBERE tuturor!

7 thoughts on “Escape Room BreakOut

  1. Pingback: Escape Room BreakOutBloguri WordPress . ro | Bloguri WordPress . ro
    1. Multumesc pentru comentariu. L-am editat, insa, pentru ca nu sunt de acord cu link-ul plasat „strategic” la final. Daca cineva vrea sa vada cine esti va face click pe numele tau. Da, fratilor, daca faceti click pe numele ei veti ajunge la ea pe blog! CLICK ACOLO!

  2. Pingback: Irina
  3. Ne-ar face o deosebita placere sa ne viziteti. Avem doua camere interesante (Celula lui Mr. Somebody si Padurea fermecata).

    O zi buna iti doresc!

Ai ceva de zis? Vorbeste ACUM sau TACI PE VECI !